خانما دختر خواهر شوهرم اومده چند روزه به دعوت شوهرم خونه ما مونده بعد اصلا شوهرم با من تنهایی بیرون و گردش نمیره الان میگه پاشید بریم بیرون بگردیم جاهای دیدنی بریم میدونم به خاطر دختر خواهرشه دلم نیس برم ولی میترسم دعوا شه چیکار کنم من
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشیدا کسی ک خسیسه غلط میکنه زن بگیره🫤بهش تاحالا نگفتی
این دفه بگو اینو میخام تو بازار ببین چی میگه جلو دخترخاهرش
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
پس جلو هر دوشون بگو خوبه تواومدی اینجا به دختر خاهرشوهرت
وگرنه داییت منو جایی نمیبرد بگو یکم دلت یخ کنع
برو از فرصت استفاده کن و لذت ببر خریدم داری بکن سعی کن خوش بگذره که همسرت بدون خوش سفری تا تنهایی هم برید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)