2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم

324 بازدید | 28 پست

خانما دختر خواهر شوهرم اومده چند روزه به دعوت شوهرم خونه ما مونده بعد اصلا شوهرم با من تنهایی بیرون و گردش نمیره الان میگه پاشید بریم بیرون بگردیم جاهای دیدنی بریم می‌دونم به خاطر دختر خواهرشه دلم نیس برم ولی میترسم دعوا شه چیکار کنم من 

برو و هرچی دوست داری بخر تا فیا خلدونش بسوزه😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خسیسه اصلا برام خرج نمیکنه

ببخشیدا کسی ک خسیسه غلط میکنه زن بگیره🫤بهش تاحالا نگفتی 

این دفه بگو اینو میخام تو بازار ببین چی میگه جلو دخترخاهرش

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

دارم از تو می‌سوزم فقط لعنت به عید

اخه نمیشناسیشون که....شاید هدفشون اینه صداتو در بیارن بعد تازه تقصیر کار میشی تو

جهان سوم به این میگن...منم خانواده شوهرم دقیقا با این روش عروسارو روانی نشون میدن به پسراشون چون وجدان و شرف و حیثیت ندارن

هزار بار گفتم عوض نمیشه

پس جلو هر دوشون بگو خوبه تواومدی اینجا به دختر خاهرشوهرت

وگرنه داییت منو جایی نمیبرد بگو یکم دلت یخ کنع

الان نمی‌گم تنها برم کلا میگم منو نبرده بیرون تا حالا

اها.یکم بزن به لوس بازی و قربون صدقه که بیا باهم بریم فلانجا.اوایلم براش خرج نتراش،جاهدی رایگان و نزدیک ببرش .بعد که راه افتاد کم کم خرجم بکن

برو از فرصت استفاده کن و لذت ببر خریدم داری بکن سعی کن خوش بگذره که همسرت بدون خوش سفری تا تنهایی هم برید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)