2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

617 بازدید | 46 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه؟..سنم زیر چهل سال هست.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا برای منم فایده نداشت..گفتم شاید مثل بقیه برای شما خوب باشه

بقیه هم فکر کنم یه مدت موقت پریود میشن بعد دوباره بر میگرده...شما سراغ داری کسی رو که کامل خوب شده باشه با اصلاح سبک

شما چن وقته درگیر هستین؟؟؟ دمنوش شوید با دمنوش رازیانه امتحان کردین

من هفت ساله درگیر هستم از قبل از اون هفت سال هم سه چهار سال بود پریود نامنظم داشتم

شما چن وقته درگیر هستین؟؟؟ دمنوش شوید با دمنوش رازیانه امتحان کردین

بله کلی رازیانه خوردم..فایده ندارد ..شوید هم چند روز اونم دیدم تغییر نکردم ولش کردم...

بقیه هم فکر کنم یه مدت موقت پریود میشن بعد دوباره بر میگرده...شما سراغ داری کسی رو که کامل خوب شده ب ...

نه نمیشناسم...آخه یجوری میگن با fsh بالای ۱۰۰ با ۱ ماه اصلاح سبک پریود شدن .من میگم حتما مشکل من زیاده با ۱ سال اصلاح نشدم

من ۳۹سالمه دوس دارم یائسه شم متنفرم از پریودی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من خودم زیر ۴۰ بودم درگیر شدم هر کاری بگین کردم

طب سنتی که می‌رفتی چه تجویز میکردن؟...برای من دارو درست و درمانی تجویز نمیکردن..پونه ویتاگنوس اثلق...شکوفه سنجد...پنج انگشت..رازیانه...شربت سکنجبین...شربت فارافاوانیا...عصاره ساپورین

نه نمیشناسم...آخه یجوری میگن با fsh بالای ۱۰۰ با ۱ ماه اصلاح سبک پریود شدن .من میگم حتما مشکل من زیا ...

آره..احتمالا اونا یائسگیشون یه علت دیگه ای داره...که مال ما متفاوته ....من یه بار کیوتن صد خوردم پریود شدم بدون اصلاح سبک و دیگه جواب نداد...احتمالا تاثیر مکمل هاست که پریود میشن اونم موقته

بله کلی رازیانه خوردم..فایده ندارد ..شوید هم چند روز اونم دیدم تغییر نکردم ولش کردم...

من رفتم پیش دکتر معین .طب سنتی کار میکنه .خیابان جمهوری بود ولی الان نمیدونم کجاست مدتیه مطبش به خاطر سنتی کار کردن پلمپ کردن...

به من دارو داد بعد ۲۰ روز پریود شدم..

من رفتم پیش دکتر معین .طب سنتی کار میکنه .خیابان جمهوری بود ولی الان نمیدونم کجاست مدتیه مطبش به خاط ...

دیگه جواب نداد؟