2777
2789

خب انجام بده

چیزی نیست که نشه حلش کرد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتودنسی کن خب خیلی تاثیر داره تو اعتماد به نفس ادم و زیبایی فرد

البته من معتقد زیبایی فرد‌ برمیگرده به باطن ولی خب ظاهر هم بی تاثیر نیست که دندون ها یک اجزای اصلی هست 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
کامپوزیت کنمنم همینجوری بودم هردکتری میرفتم میگفت فقط ارتودنسیولی یکیو پیدا کردم برام کامپوزیت کرد

این راهش علمی نیست عزیزم  برای دندون هایی که خیلی مشکل دارن فقط ارتودنسی خوابه 

کامپوزیت کنمنم همینجوری بودم هردکتری میرفتم میگفت فقط ارتودنسیولی یکیو پیدا کردم برام کامپوزیت کرد

عزیزم کی کامپوزیت کردی راضی هستی مراقبت خاصی میخواد کدوم شهری هزینش چقدر شد ببخش سوالام زیاد شد❤️

عزیزم کی کامپوزیت کردی راضی هستی مراقبت خاصی میخواد کدوم شهری هزینش چقدر شد ببخش سوالام زیاد شد❤️

من پیش پزشک انجام ندادم چون میگفتن فقط ارتودنسی کن اگرم برات انجام بدیم خوب درنمیاد هزینشم ۵۰ تومنی میشد 

رفتم تجربی یکیو پیدا کردم واسم ۸ واحد انجام داد ۱۵ تومن 

مراقبتش اینه همش مسواک بزنی که رنگ نگیره و نخ دندون بکشی همین . و چیزای سفت نخوری که بشکنه 

راضیم خداروشکر از دندونای خودم خیلی بهتره نمیگم خیلی عالی و بی نقص شدن چون خودم گفتم دندونامو اصلا تراش نده رو دندونای خودم برام کامپوزیت گذاشت اونقدر خفن نشدن

ولی بازم خوبه