2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو زن مدیر بانکم میری جا مدیر 

🤣🤣 چ بدونم اخه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شرایط وام دادن به چه صورته امسال ک بت میگن باید سپرده گذاری کنییا وام ازدواج فرزند اوری و اینا داشته ...

فقط بگم شرایط وام چطوره؟

بعد بپرسه چ وامی چی بگم؟

من سپرده دارم تو این بانک فقط نمیدونم سوال پرسید چی بگم

فقط بگم شرایط وام چطوره؟بعد بپرسه چ وامی چی بگم؟من سپرده دارم تو این بانک فقط نمیدونم سوال پرسید چی ...

بگو ک من این مبلغ رو سپرده گذاری کردم حالا میخام بدونم چقد امتیازوام بهم تعلق میگیره 

هر سوالی ک میشه پرسید ن فقط وام لطفا بگو چی بگم جوری ک مشخص باشه برا کار رفتم

بنظرم بگو میخواستم بدونم بابت سپرده ای که گذاشتم چقدر میتونم وام بردارم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

پیش مدیر میخوای بری چیکار 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بنظرم بگو میخواستم بدونم بابت سپرده ای که گذاشتم چقدر میتونم وام بردارم

برای تجارت میشه وام بر داش؟

بعد سوالات احتمالی ک ممکنه بپرسه رو میتونی حدس بزنی؟

پیش مدیر باید برم درسته؟

بگو ک من این مبلغ رو سپرده گذاری کردم حالا میخام بدونم چقد امتیازوام بهم تعلق میگیره

مرسی عزیزم سوالات احتمالی دیکه هم میتونی حدس بزنی مثلا ممکنه بیشتر در حیطه این سوال چی بپرسه

برای تجارت میشه وام بر داش؟بعد سوالات احتمالی ک ممکنه بپرسه رو میتونی حدس بزنی؟پیش مدیر باید برم درس ...

من میگم اول که رفتی پیش مدیر نرو،برو ببین باجه ای به وام اختصاص دادن یانه،اگه ندادن ازهمین باجه ها بپرس که دررابطه با وام سوال دارم اگه جوابتو داد که هیچ اگه نداد برو پیش مدیر،مدیر هم پرسید چرااومدی ازمن میپرسی اینطوری زبونت درازه بهش بگی هیچکس پاسخگو نبود،بعد سوالتتو ازش بپرسی

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

من میگم اول که رفتی پیش مدیر نرو،برو ببین باجه ای به وام اختصاص دادن یانه،اگه ندادن ازهمین باجه ها ب ...

مرسی عزیزم لطف کردی،معمولا سوال مربوط ب وام رو از مدیر میپرسن؟