2777
2789
عنوان

اگه خانوادتون مرتب به بچتون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2960 بازدید | 69 پست
نه منم شرایطم با استارتر مثل هم هستش ولی من همسرم فوت شده

عزیزم😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شماکه میدونستی خانوادت اینجوری هستن چرا حضانت پسرتو گرفتی میزاشتی پیش پدرش بمونه حداقل حرمتش حفظ میش ...

بزاشتم اونجا روانیش میکردن😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

خیلی ناراحت شدم عزیزم.

دو تا راه داره.

یا اونا ادب بشن، حالا یا خودت باهاشون محکم صحبت کن یا کسی که به حرفش گوش میدن باهاشون محترمانه صحبت کنه که این رفتارشون خیلی بده!   

، یا رفتاری که پسرت وقتی اون کارو می‌کنه اونا همچین واکنشی نشون میدن رو یاد بچت بدی که انجام نده.

و اینکه کاش بری سر کار. و بیشتر تایم خودت و پسرت بیرون باشید . پسرت و کلاس ثبت نام کن. ببر پارک. که زیاد تو محیط خونه نباشید. وقتی هم بودید سعی کن ببریظ اتاق باهاش درساشو کار کن . کلا تا میتونی پسرت و تو‌همون خونه ازشون دور نگه دار

روحشون قرین رحمت انشالله مستقل هستی؟

ممنون 

با مدرک دکتری دانشگاه ماهی ۱۵ بهم میده برا اجاره هیچی نمی مونه مجبورم با مادرم زندگی کنم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ممنون با مدرک دکتری دانشگاه ماهی ۱۵ بهم میده برا اجاره هیچی نمی مونه مجبورم با مادرم زندگی کنم

خدا به مالت برکت بده انشالله 

انقد روخودت کارکن که قوی باشی نتونن حرفی بهت بزنن

ولی اگه واقعاً تحت فشاری خونه مادرت جمع کن برو شخصیت بچه از کودکی شکل میگیره

الان ماها هرچی رفتار بد و خوب داریم همش از کودکیمون سررشته داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی ناراحت شدم عزیزم.دو تا راه داره.یا اونا ادب بشن، حالا یا خودت باهاشون محکم صحبت کن یا کسی که به ...

کار بعضی روزا انجام میدم ولی کار توی شهر نمیتونم برم هم مسیر شهر ماشین نیست روستا هستم  هم کرایش خیلی زیادمیشه برم وبیام 

هم اینکه اینا هرچی برخورد میکنم هرچی میگم هرچی گریه میکنم آخر یه نفریش این حرفو بهش میزنه

روانی چجوریالان که بخاطر تو داره تحقیر میشه بهتر از اونجا نیست که

خانواده خوبی نداشت همه ازهم یدتر من زندگیمو باختم تا بچمو از اونجا نجات بدم از کتک ها نجات بدم ولی اینجا هم هرنفری به یه طریقی اذیت میکنه

خدا به مالت برکت بده انشالله انقد روخودت کارکن که قوی باشی نتونن حرفی بهت بزننولی اگه واقعاً تحت فشا ...

الان دقیقا یک ماهه به شدت دنبال مستقل شدنم دقیقا همینطوره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خانواده خوبی نداشت همه ازهم یدتر من زندگیمو باختم تا بچمو از اونجا نجات بدم از کتک ها نجات بدم ولی ا ...

بچه تونم کتک میزد؟

الان دقیقا یک ماهه به شدت دنبال مستقل شدنم دقیقا همینطوره

آفرین رو تصمیم خودت مصمم باش خبر بده به منم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از ازدواج میترسم میگم اگه ازدواج کردم بعدی بدتر بودچیکارکنم اگه ذاتش نشونم ندادچیکارکنم اگه بازکتک ب ...

بابا اینجوری نترس 

الان دیگه تجربه داری میدونی چی به چیه میدونی باید طرف چه شرایطی داشته باشه حتی خودتم میتونی شرط بزاری و اینا

ازدواج کن البته با یه مرد با خوب 

یا هم که پسرتو بده به پدرش اخه خودت شرایطتو میبینی چجوری دلت میاد پسرت همیشه این حرفارو بشنوه؟ 

یا باید جلوی خانوادت وایسی

بچه تونم کتک میزد؟

بعضی وقتا که اعصبی میشد از لج من بچه رو بی رحم میزد 

خودم چندسال تحمل کردم ولی بخاطر بچم دیگه تحمل نکردم هرطوری شد اومدم خونه پدرم

بابا اینجوری نترس الان دیگه تجربه داری میدونی چی به چیه میدونی باید طرف چه شرایطی داشته باشه حتی خود ...

هنوز خاستگاری هم ندارم ولی احساس قلبیم اینه میگم کاش هیچوقت خاستگار نیاد هیچوقت دیگه مردی نیاد توی زندگیم