اگه خانوادتون حیا نکنن و مرتب جلوی روتون به بچتون بگن بی پدر بی صحاب چه واکنشی انجام میدین؟ فرض مثال مطلقه باشین و بچتون پیش خودتون باشه. چی میگین که دیگه بااین حرفا بچتون ناراحت نکنن؟ اعتماد به نفسشو پایین نیارن.
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
کاش بتونی بری ازپیششون .سلامت روان بچت ازهرچیزی مهم تره
نمیشه جایی ندارم حامی ندارم پشتیبانی ندارم که برم ازاینجا
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
پس تلاش کن با یک مرد خوب ازدواج کنی و خودت کامل به پسرت عشق و محبت بده هر روز تو گوشش بخون
از ازدواج میترسم میگم اگه ازدواج کردم بعدی بدتر بودچیکارکنم اگه ذاتش نشونم ندادچیکارکنم اگه بازکتک بخورم. طرز دیدم به همه مردا بد شد اینقد عذاب کشیدم که ازهمه مردها میترسم دست خودم هم نیست 😔
جدا میشم از خونه حتی شده تو دسشویی توالت عمومی بمونم شبا نمیرم تو اون خونه که به بچم توهین بشه
به حرف آسونه بچه رو نمیشه برد دستشویی توالت عمومی
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نه منم شرایطم با استارتر مثل هم هستش ولی من همسرم فوت شده
نه منم شرایطم با استارتر مثل هم هستش ولی من همسرم فوت شده
روحشون قرین رحمت انشالله
مستقل هستی؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂