2777
2789
عنوان

اگه خانوادتون مرتب به بچتون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2960 بازدید | 69 پست
بله

نه نمیشه اونا سنتی هستن و استارتر رفته سر خونه زندگی شون 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟خدا بهت کمک کنه،درخواست دوستی مو قبول کن میخوام ی چیزی بگم

باشه عزیزم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی یا مشکلی بین شما و خانوادتون پیش بیاد چون بهرحال خانواده مهم و عزیزه 

خودم و براتون مثال میزنم 

من بچه طلاقم و با مادرم زندگی میکنم 

البته ما کلا یه شهر دیگه ایم 

دایی و مادربزرگم همیشه در حال نفرین و فش دادن هستن 

یه روز که مهمون بودیم خونشون همه چیمو مسخره کردن همین حرفارو زدن

اذیت کردن 

ماعم از خونه زدیم بیرون و دیگه هیچوقت نرفتیم اونجا ...

وقتی یه آدم بچه دار میشه الویت باید بچش باشه 

لازم نیست بی احترامی کنید 

یه بار که به بچتون گفتن بی پدر 

با احترام اما محکم و جدی بهشون بگید بس کنن 

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی یا مشکلی بین شما و خانوادتون پیش بیاد چون بهرحال خانواده مهم و عزیزه ...

خدا شاهده بارها بحثمون شد و جدی بهشون گفتم ولی انگار از قصد اینکار میکنن انگار عقلشون همین حده

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

تیکه پارشون میکنم . غلط میکنه هرکسی به بچه ی من بخواد بگه بالای چشمش ابرو .خدا باشه نمیپرستمش چه برس ...

چون نون نمکشون میخورم هیچ جایی هم ندارم اکثریا موقع سکوت میکنم ولی بارها هم بهشون گفتم خیلی هم ناراحت شدم گریه هم کردم ولی نمیدونم چرا بخت من زیر آسمون خدا اینطور بوده

خدا شاهده بارها بحثمون شد و جدی بهشون گفتم ولی انگار از قصد اینکار میکنن انگار عقلشون همین حده

عزیزدلم ... بگردم الهی 

حتی نمیتونم تصور کنم چه شرایط سختیه 

پسرت چه بخوای چه نخوای این حرفا روش تاثیر می‌زاره ..

اما به اعتماد به نفس پایین الانش توجه نکن 

چون بهت قول میدم یه روز قوی ترین پسر میشه ...

یه پسرخاله دارم اون پدره خودش میزنتش و اعتماد به نفسش و میاره پایین 

15 سالشه اما قوی و سخت در حال تلاش برای موفقیت

فقط بزار پسرت بدونه که حداقل شما رو داره ....

هرچقد اونا اذیتش میکنن تو بهش محبت کن تا کمی جبران بشه

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

چون نون نمکشون میخورم هیچ جایی هم ندارم اکثریا موقع سکوت میکنم ولی بارها هم بهشون گفتم خیلی هم ناراح ...

باشه گلم دلیل نمیشه بچه روتحقیر کنن 

وقتی بزرگ بشه همین بچه میشه بلای جونت سرشار از عقده وکمبود نبود پدر یک طرف تحقیر دیگران یه طرف 

ازت متنفر میشه که چرا حمایتش نکردی .دیگه خود دانی