ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بازم واجبه حتی تو قرآن اومده یه اوف هم بهشون نگید پدر و مادر در مقام اولیاءالله هستن ولی درجه کمتر اگه آدم یاد نگیره اینجا چشم بگه تو درجه بالاترش ک میشه امام هم چشم نمیگه و ...
دستت درد نکنه عزیزم رفتار مادرت رو بزار پای خستگیش و در کل توقع از هیچکس نداشته باش تا ناراحت نشی
مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚
عزیزم مادرای قدیمی سواد رفتار با فرزند یاد نگرفتن مثلا هزار تا کار کنی یکار اشتباه ازت سر بزنه اون هزار تا کار را نمی بینن اون یه کار اشتباه براشون پررنگه
بازم واجبه حتی تو قرآن اومده یه اوف هم بهشون نگید پدر و مادر در مقام اولیاءالله هستن ولی درجه کمتر ا ...
فقط مادرا انسانن ما انسان نیستیم فقط مادرا قلب دارن نبایدبشکنع ماقلب نداریم چ حرفی میزنین اخه طرف مادرش یاپدرش باعث میشه پسرش یادخترش معتاد شه سمت چیزای ناجوربره محبت ازپدر ومادرش ندیده پس دین فرزندی ک باعث بدبختیش پدرومادرشه گردن کیع؟؟؟هیچ بچه ی ب خواست خودش بدنیانیامده ک پدریامادر بچه رو سرزنش کنن خیلی ازجوونامون دارن خودکشی میکنن چون مادرش نزاشته تورشته موردعلاقش قبول شه پسری معتادمیشع چون پدرش باعث سرزنش کردنش بوده پس عاق اولادچی میشه این وسط همه ماانسانیم قلب داریم پدرومادر زمانی حرمت داره ک بتونه حرمت بچه شونو ک ازخون خودشونن نگه داره ک بچه بزرگ شد بشع عصای دست مادرپدرش من اصلاحرف شما روقبول ندارم دختره شوهرمیکنه خودکشی میکنه از ازدواجش ناراضیه چرا چون پدرش ب زور شوهرش داده عزیزم حرفای اخونده رو گوش نده یکم خودتو آپدیت کن ک فردا بچت حسرت چیزیونخوره بگه مادرم این شکلی بود حداقل فردا سرشوبلندکنه بگه مادرم تاج سرمه درحقم مادری کرد موفق باشی