من که هیچی نخوندم صفر صفرم میتونم از الان بخونم واسه کنکور تیر قبول بشم جای خوب چون شرط معدل هم هست اردیبهشت که فکر نکنم برسم کنکور میدم اردیبهشت فرهنگیان و سراسری تا اون موقع تا جایی که بتونم میخونم ولی تمرکز روی نهایی و کنکور تیر چیکار کنم استرس دارم واقعا نا امیدم و بی انگیزه شدم حوصله درس خوندن ندارم اصلا گوشی و تلویزیون و مهمونی های عید هم امان درس خوندن نامیده مخصوصا گوشی و اینکه نمیدونم چرا حوصله هیچ کاری ندارم نمیتونم درس بخونم چم شده 🤧🥲😥💔
مگه اینکه پایه قوی داشته باشی بتونی خودت رو جمع کنی
هرچند بازم بخون
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
بخون میاری از الان باساعت مطالعه خوب حدود ۱۰ _۱۲ساعت روزانه میتونی ۱۰۰۰ساعت تا تیر بخونی ۱۰۰۰ساعت خی ...
من انسانیم مرسی واقعا تو امیدوارم کردی حتما از فردا میشینم حسابی میخونم وایت دعا میکنم که چقدر این حرفت بهم کمک کرد واقعا مرسی تو بهترینی قربونت برم عزیزدلم ❤️ 💗 🥺 💗 💗 ❤️ 🙏 🥹 🥺 🫀