2821
2789
عنوان

کنکورررر

78 بازدید | 8 پست

من که هیچی نخوندم صفر صفرم میتونم از الان بخونم واسه کنکور تیر قبول بشم جای خوب چون شرط معدل هم هست اردیبهشت که فکر نکنم برسم کنکور میدم اردیبهشت فرهنگیان و سراسری تا اون موقع تا جایی که بتونم میخونم ولی تمرکز روی نهایی و کنکور تیر چیکار کنم استرس دارم واقعا نا امیدم و بی انگیزه شدم حوصله درس خوندن ندارم اصلا گوشی و تلویزیون و مهمونی های عید هم امان درس خوندن نامیده مخصوصا گوشی و اینکه نمی‌دونم چرا حوصله هیچ کاری ندارم نمیتونم درس بخونم چم شده 🤧🥲😥💔

یعنی واقعا صفر؟

امید الکی نمیشه داد واقعا نمیشه

بخون برای سال دیگه

حالا اگه ۴ یا ۵ ماه بود بازم میتونستی

ولی الان با صفر بودن اصلا زمان نداری

مگه اینکه پایه قوی داشته باشی بتونی خودت رو جمع کنی

هرچند بازم بخون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه دختر عموم هیچی نخونده بود فقط عربی خوند بعد بقیش هم گفت با اطلاعات خودم زدم رشتش معارف بود روانشناسی بالینی دانشگاه غیر انتفاعی شیراز آورده بود

بخون میاری 

از الان باساعت مطالعه خوب حدود ۱۰ _۱۲ساعت روزانه میتونی ۱۰۰۰ساعت تا تیر بخونی 

۱۰۰۰ساعت خیلیه ها کلی از مطالب رو میتونی بخونی و جمع کنی یعنی اگه درست حسابی بخونی قشنگ میتونی رتبه ۴هزار تا ۵هزار تجربی رو بیاری 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

بخون میاری از الان باساعت مطالعه خوب حدود ۱۰ _۱۲ساعت روزانه میتونی ۱۰۰۰ساعت تا تیر بخونی ۱۰۰۰ساعت خی ...

من انسانیم مرسی واقعا تو امیدوارم کردی حتما از فردا می‌شینم حسابی میخونم وایت دعا میکنم که چقدر این حرفت بهم کمک کرد واقعا مرسی تو بهترینی قربونت برم عزیزدلم ❤️ 💗 🥺 💗 💗 ❤️ 🙏 🥹 🥺 🫀 

من انسانیم مرسی واقعا تو امیدوارم کردی حتما از فردا می‌شینم حسابی میخونم وایت دعا میکنم که چقدر این ...

قربونت💞 تازه انسانی هم ک هستی رتبه خیلی بهتری میتونی بیاری با ۱۰۰۰ساعت 

فقط مستمر بشین بخون این ۳ماه دور همه چیزو خط بکش 

تستای کنکورای سالهای قبل رو هم قشنگ کار کن انشالله ک تاپیک خبر قبولیتو ببینم 🥰

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز