2777
2789

بچه اولم همون لحظه

این یکی هم تازه دارن میفهمن نگفتم

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده رو همون موقع. همکارا رو اصلا نگفتم ماهای اخربه رییسم گفتم چون میخواست بفرستدم ماموریت

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ب دوس صمیمیم دو هفته بعد خبر دار شدن

ب مامانم دوماه

مادرشوهرم ۳ ماه

چون شوهرم مخالف بود میگفت بذار خیالمون راحت شه سالمه و خدایی تکرده سقط نمیشه بعد

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

من قبلی رو هول بودم زود گفتم به خانواده نزدیک 

. ولی متاسفانه سه ماهم بود بچه م سقط شد. اطرافیانم دوق داشتن نتونسته بودن جلو زبون شونو بگیرن، خیلیا میدونستن.

ان شالله بارداری سالمی داشته باشی. ولی اگه میتونی تا۳ ماه صبر کن. اگه نه لااقل تا سونوی اول و شنیدن صدای قلبش صبر کن

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

همون لحظه از خوشحال به همه خبر دادم 😁هفته ۷ بارداری بود

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مامانم بعد ازمایش

به بقیه بعد ان تی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ب دوس صمیمیم دو هفته بعد خبر دار شدن ب مامانم دوماه مادرشوهرم ۳ ماه چون شوهرم مخالف بود میگفت بذا ...

شوهر منم همین نظرو داشت

ولی من به حرفش گوش نکردم و گفتم. اخرشم سقط شد😢

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍