2777
2789
عنوان

آدمایی که از درون پر وکامل هستن

136 بازدید | 15 پست

به نظرم آدمایی که از درون کامل هستن وبه کمال رسیدن هیچوقت داشته هاشون جار نمیزنن و اغلب سکوت میکنن ..چقدر این آدما جذابن ...

دوست دارم با این آدما بیشتر معاشرت کنم....انگار زندگی واقعی نشونمون میدن ..زندگی واقعی اونی که در مجازی می بینید نیست...اینا حتی صفحه مجازی هم ندارن ...نمونش پسر عموی پدرم که رئیس بیمارستانه و یکی از بهتریناست و وضع مالی عالی ...اما نه صفحه مجازی داره نه تبلیغ کارش.. هیچی ....یه آدم خیر...ظاهر ساده و بی آلایش و دور از حاشیه ....زندگی ساده و قشنگ ...وقتی رفتم بیمارستان دیدم چقدر مریضا صف کشیدن و چقدر مریضای نیازمندا تحت پوشش خودش رایگان درمان میکرد ...وقتی مطب پزشکی میرم و فامیلی منو‌میبینن و سوال میکنن فلانی اقوام شماست از انسان بودن و ......میگن ...واقعا راست میگن آدم با اصالت جار نمیزنه ...و من در چهره این آدما خدارو میببنم 😍

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

منم چندساله ای هست خیلی پخته شدم خیلی تغییرکردم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چند سالشه؟چه خوبه ادم از اینا حداقل یکی تو فامیل داشته باشه

پنجاه و پنج سالش و پدرم میگه از جوانی همین بوده 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

بسیار عالی ...اما آدما در سطح آگاهی متفاوتی هستن و همینطور درجه روحی آدما فرق میکنه ...دوستان شما هم با اینکارا حالشون خوبه ..آدما متفاوتن ..سعی کن از این تفاوت لذت ببری

خداروشکر دوست عزیز 😍

واقعاحسم به خودم آدمهای اطرافم بهترشده بهتروراحتتردارم زندگی میکنم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

شما به آگاهی بالا رسیدی ..شکر قشنگم

مثلن سن نوزده سالگی تابیست وهفت وهشت زندگی برام عذاب بود

مثلن سن نوزده سالگی تابیست وهفت وهشت زندگی برام عذاب بود

درسته آدما دارن به سمت آگاهی میرن ...بیداری هرکسی در زمان الهی اتفاق میفته