2777
2789
عنوان

دوستان باقالا برا خانم باردار ضرر داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست
من حتی قبل ازاینکه بفهمم حامله ام یک کیک و حلوای زعفرانی خوردم خداروشکر چیزی نشد اگه قرارباشه به هرچ ...

طبع هر کسی فرق میکنه خداروشکر که نی نی ت سالمه عزیزم ...

مقدار زعفرون تو کیک و حلوا اونقدر نیست که ضرر داشته باشه بنظرم

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مامان من دوتاسقط پسر داشته نکنه ازغذاش بوده😑😑این حرفها چیه اگه قراربود با هرغذایی بچه سقط شه الان ...

دکتر ب مامانم گفته بود والا اخه مامان بزرگمم سر بچه هاش حساسیت داشت

خدا هست غم دیگه چیه
ممنون گلم انشالله  نی نی شما هم سالم و سلامت باشه

انشاالله ..

مرسے گلم ..

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
انشاالله نینیت سابم و سلامت باشه عزیز دلم

قربونت عزیزم ..😘

همچنین زنده باشے ..

کولیک چیه؟؟؟

نوزاد که به دنیا بیا چون مادر تو دوران بارداری رعایت نکرده و غذاهای نفخ اور خورده دل دردای شدید و وحشتناک میگیره تا چند ماه که بهش میگن کولیک یعنی گرفتگی روده

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
طبع هر کسی فرق میکنه خداروشکر که نی نی ت سالمه عزیزم ... مقدار زعفرون تو کیک و حلوا اونقدر نیست که ...

اخه خودم پخته بودم عزیزم زیاد ریخته بودم زعفرون چون گفتم تو اقدامم رحمم گرم باشه چون طبعم سرد بود و گفتم اگه پربود شدم رحمم هم خوب پاک شه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

ما ارث فاویسم داریم

پسرم فاویسمی هست

سر بارداری اولم خوردم

دکتر گفت شانس آوردی بچت زنده هست

چون ارث داشتیم

برا این یکی دیگه نمیخورم

خدا کنه این دیگه فاویسمی نشه 

حداقل تو شیر دهی بتونم بخورم

دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه.           مثبت باش
ما ارث فاویسم داریم  پسرم فاویسمی هست  سر بارداری اولم خوردم دکتر گفت شانس آوردی بچت زن ...

آره عزیزم مراعات کن...تا نی نی ت سالم بمونه ..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز