2777
2789
عنوان

دوستان باقالا برا خانم باردار ضرر داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست
به ریسکش نمی ارزه نخور ممکنه اون نی نیت حساسیت پیدا کنه خونش خدا نکرده مشکل دار بشه 

درسته مرسی عزیزم خودمم همین فکرو کردم ...آخه هنوز مشخص نیست بچه باقله ایی هست یا نه ..یه آزمایش خون روز سوم تولد میگیرن از نوزاد

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا من هرچی بوده خوردم 😐😑مگه مامان یا مادربزرگمون همینقدر حساس بودن !!؟؟خدانکرده ماها الان مشکل داریم!تروخدا حساس نباشین فقط زعفرون واقعا ضرر داره چیزی که واقعا خدانکرده سقط بیاره ن اینکه هرچیزی .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
واااااای من اصلا نمیدونستم خیییییلی خوردم خداکنه مشکلی پیش نیاد برادر شوهرمو دختراشم فاویسم دارن

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم ..نگران نباش ..

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

منم سر پسرم کلی خوردم خداروشکر مشکلی نداشت اگر تو خانواده نزدیک سابقه فاویسم ندارین نگران نباش یه کم بخور. الانم سر این بارداریم میخورم

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
من خوردم 😞😞😞😞 خب دلم خاست 

به خودت استرس نده عزیزم ...بعضیا میگن خوردیم مشکلی نبوده 

حالا کم خونی هم نگیره کولیک میگیره بچه اصلا نخور

کولیک چیه؟؟؟

نخور مامان من ی پسر سقط کرد سر اینکه باقالی پلو خورد

مامان من دوتاسقط پسر داشته نکنه ازغذاش بوده😑😑این حرفها چیه اگه قراربود با هرغذایی بچه سقط شه الان جمیعت کم بود.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مامان من دوتاسقط پسر داشته نکنه ازغذاش بوده😑😑این حرفها چیه اگه قراربود با هرغذایی بچه سقط شه الان ...

با هر غذایی که نه ...مثلا فصل بهار همین باقلا سبز رو زیاد بخوری مسمومیت میاره ....

یه بهار بود زیاد باقالا و چاقاله خوردم مسموم شدم والا 

من حتی قبل ازاینکه بفهمم حامله ام یک کیک و حلوای زعفرانی خوردم خداروشکر چیزی نشد اگه قرارباشه به هرچی. حساس باشیم خدانکرده همون اتفاق میفته 

من هیچوقت باقلا نمیخوردم بارداری دومم یک روز دوتا دونه خوردم الان پسرم خون باقله ای یا همون فاویسم هستش 

نمیدونم به خوردن باقلا ربط داشته یا نه ولی همش با خودم میگم کاش نمیخوردم... حداقل خیالم راحت بود که تقصیر من نبوده

خدایا شکرت
من هیچوقت باقلا نمیخوردم بارداری دومم یک روز دوتا دونه خوردم الان پسرم خون باقله ای یا همون فاویسم ه ...

آخی عزیزم ...سالم و سلامت باشه همیشه ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز