2777
2789
عنوان

من مادرم نامزدم

105 بازدید | 12 پست

مادرم هروقت میبینه بگم خوشحالم با نامزدم یا هرچی میاد بد نامزدمو میگه با اینکه بدبخ گناهی نداره اصلا 

اصلا نمیزارع خوشحال باشم میدونه حساسم بهم میریزم میگه 

ولی نامزدم این همه خوبی میکنه ب چشمشون نمیاد فقط بدی هاش

ولش کن یه مشکلی هست اینو میگه منم نامزدم هزارتا خوبی کرد به خانوادم ولی تهش مامانم بخاطر اینکه طرفتاری خواهر بزرگم رو بکنه الکی میومد بد نامزدم رو میگفت و بد خودمو میگفت کلا چپ افتاد

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو چیکار میکردی

اولش میزدم تو سر خودم و گریه و اعصابم بهم میریخت بعدش گفتم ولش کن بابا اون روانیه به من چه وقتی دید بهش اهمیت نمیدم بدتر حرص خورد و تازه ضایع هم می‌شد بعد دیگه هیجوره نمیتونست منو با نامزدم تهدید کنه یا بخواد اصلا چیزی بگه چون میدید جوابش رو میدمو کوتا نمیام 

نامزدت چیکار میکرد من دلم میسوزه مدام خوردش میکنن

نامزدم اوایل انقدررررر با مامانم خوب بود ولی مامانم با کار هایی که کرد الان حتی مامانم رو میبینه سلام نمیکنه محل نمیده  

انقدر گریه میکنم

نه‌گلم گریه نکن برات مهم نباشه اگر نامزدت بد بشه خودشون دلشون تنگ میشه واسه رابطه با دامادشون و خودش پا پیش میزاره من الان سر این موضوع دو هفته هست با مامانم صحبت نکردم حتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز