2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلایکین بیام بخونم

دیروز برا اولین بار کشیدم دیگ نمیتونم نکشم...

جون هر کی میخواین امتحان نکنین سخته

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

اصلا کاری نداره فقط یک جو اراده لازمه و یکم فکر کردن!

اگر آدمی باشی که ظاهرت برات مهم باشه باید بترسی چون به مرور زشت و زشت ترت میکنه.

اگر آدمی هستی که استرس سلامتیت رو داری باز باید بترسی چون کمه کمش رگ های قلبت بسته میشن و به فنا میری.

اگر آدمی هستی که هیچکدوم اینا برات مهم نیست هم خدا بدادت برسه چون اینجاست که انگیزه ای واسه ترک نمیمونه 😐🕳️

قرص امگا ۳ رو مرتب مصرف کنه صبح ناشتا روزی ۱ عدد.تو جیبش نخود کشمش و پسته و خوردنی های مفید باشه خواست بکشه اینارو بخوره نهایت هم یه نخ سیگار خاموش . ذهنی و تلقین خیلی تاثیر داره ترکش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یکی از آشناها آقایی بود ۵۰ یا ۶۰ساله سیگارو کمش کرد روزی چند تارو کاهش داد کم کم به یدونه رسید فقط باید خودش بخواد اگه نخواد یواشکی میره بیرون میکشه ،اون خودش میخواست زمان برد ولی ترک کرد عادت داشت بعد غذا میکشید پسراش بعد غذا باهاش ورق بازی میکردن که یادش بره یکی دوسالی هست سیگار دستش نمیبینم