2777
2789

یه خواستگاری داشتم همکار از آذر به بهونه های مختلف پیام می داد محترمانه سر کارم بسیار معقول سر به زیر مورد تایید اول اسفند بهم گفت اجازه میدین بیایم برای خواستگاری منم گفتم تشریف بیارین از اول اسفند هنوز شماره مادرم رو نگرفته برای هماهنگی و زنگ زدن بعد کلا سه روز یکبار بهم پیام میده اونم یازده شب به بعد دو بار به گفتم من از اینکه دیر به دیر پیام میدین بدم میاد اونم دیر وقت گفت فکر کردم شما خوشت نمیاد من توضیح دادم نه اینجوری بیشتر بدم میاد دوباره این سری گذاشت بعد سه روز پیام داد منم کلا سین نکردم و بلاکش کردم

هیچ پس اندازی نداره خونه و ماشینم نداره فقط همین شغل و تحصیلات من که پشیمون نیستم ولی مامانم یکم دلخور شده ازم

چند وقت پیشم یه بار برگشت گفت من خیلی نگران شدم می ترسم ادم مناسبی نباشم من خیلی بدم اومد گفتم اگر تردید داری تا مطمئن نشدین نیا جلو گفت ببینیم خدا چی میخواد من خیلی بدم اومد جواب رد دادم بازم کلی التماس کرد من قبول کردما اشتباه کردم

شما قراره زندکی کنی نه مادرت....هیچ کدوم از معیارهاتو نداشته....پس خیلی اهمیت نده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیشم یه بار برگشت گفت من خیلی نگران شدم می ترسم ادم مناسبی نباشم من خیلی بدم اومد گفتم اگر ت ...

نه...ترس برای ازدواج خوب نیست.....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چند وقت پیشم یه بار برگشت گفت من خیلی نگران شدم می ترسم ادم مناسبی نباشم من خیلی بدم اومد گفتم اگر ت ...

نه عزیزم ببین کدوم کار درسته اونو انجام بده

مامانت قرار نیست با اون آقا زندگی کنه

فردا مشکلی داشته باشی نمیگه من زورش کردم میگه خودت خواستی

به نظرت این ادم مناسب بوده؟

من که نمیشناسمش...ولی فکر نکنم....خودتم خوشت نیومده مهم اینه

وقتی نه خونه داره نه شغل درست حسابی نه اخلاق که یازده شب پیام نده فکر کردن نداره که

شغلش خوبه پرستاره من خودمم شغلم همینه دیگه ولی زبووون نفهمه به قول شما اخلاق و شعور نداره

به نظرت این ادم مناسب بوده؟

با دیر جواب دادن پیام که نمیشه برچسب بزنی به طرف چه این آقا چه کس دیگه ای آشنایی باید حتما حضوری باشه چندین جلسه با هم حرف بزنین اگه  متوجه شدین اخلاقاتون به هم نزدیک بعد  مراحل بعدی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بی خیال این پسره تکلیفش با خودش معلوم نبوده 

از اول اسفند میتونسته شماره مادرتو بگیره و نگرفته بعدم خودت بهش گفتی خوشم نمیاد دیر به دیر پیام بدی اون وقت رفتارش رو تغییر نداده و همچنان بعد ۳ روز پیام داده

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺