2777
2789
عنوان

من یه اشغالم

642 بازدید | 30 پست

طرف ولم کرده در حقم نامردی کرده ۵سال علافم کرده باز تکستش دادم سین نزد حتی روم

بمیر افرین دختر خوب حقه لیاقتت همینه 

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

پسره الکلیه بی کاره بی ماشینه تو همه چیزت خوبه سالمی خانواده خوب داری چته خوگشلی تحصیلات داری پول داری چته احمق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم پس عزت نفسم کجا رفته پس

الان دیگه تموم شده سرزنش نکن اون موقع که پیام می‌دادی مغزت دستور داده بود که پیام بدی سرزنش نکن دراون لحظه بهترین کار اون بوده

خیاط و طراحی لباس هستم😌

مشکل شما نیست،مشکل این بود آدم اشتباهی رو وارد زندگیت کردی،درسته خیلی سخته و طولانی بوده اما تجربه ا ...

الان چرا دست برنمیدارم چرا مغزم نمیکشه چرا غرور ندارم اون لای دختراعه من چرا غرور ندارم چی میخوام از این ادم که هیچی ندارا و بدجنسه و بد اخلاقه

نکن با خودت نکن حیفی یکی دیگه بیاد این بی‌شعور و یادت میره

به نبودنش عادت کردم ولی از تنهایی رفتم تکست دادم چرا اخخ چرا عزت نفس ندارم 

الان چرا دست برنمیدارم چرا مغزم نمیکشه چرا غرور ندارم اون لای دختراعه من چرا غرور ندارم چی میخوام از ...

چون مدت زیادی باهاش بودی بهش وابسته شدی،و این وابستگی حالا حالا ادامه،اگه واقعا میخوای حال دلت خوب بشه و فراموشش کنی یه مدت از گوشی دور شو،آدم درستش به وقتش میاد

Mathematics teacher

دختر هیچ وقت به پسری که رفته پیام نده 

اون تو رو ناموس خودش نمیدونه و روی تو غیرت نداره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔