2777
2789
عنوان

من یه اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 30 پست
دختر هیچ وقت به پسری که رفته پیام نده اون تو رو ناموس خودش نمیدونه و روی تو غیرت نداره

دقیقا همینه

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

دقیقا همینه

چقدر دقیقا رو با حرص نوشتی بوی سوزش میاد از سمت پسر بی غیرت و بی ناموس 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر دقیقا رو با حرص نوشتی بوی سوزش میاد از سمت پسر بی غیرت و بی ناموس 😄

چون دختر دورشه خیلی هم دورشه

چون دختر دورشه خیلی هم دورشه

وای عین یه شاه قاجار بود حرمسرا داشت کدوم شاه بود ؟🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

وای عین یه شاه قاجار بود حرمسرا داشت کدوم شاه بود ؟🤣

دخترای دورش زشتن و بی لول فقط خوبیشون اینه شب میتونن بیرون خونه بمونن:)

دخترای دورش زشتن و بی لول فقط خوبیشون اینه شب میتونن بیرون خونه بمونن:)

دیدی گفتم لابد تو حرمسراش از این سرسره های ج ن سی داره دخترا سر میخورن تو بغلش فقط قولنج نکنه 🤣🤣🤣

دیدی گفتم لابد تو حرمسراش از این سرسره های ج ن سی داره دخترا سر میخورن تو بغلش فقط قولنج نکنه 🤣🤣🤣

چیکار کنم بنظرت 

چیکار کنم بنظرت

منتظر سقوط قاجار باش 🤣

اخه نه پول داره نه ماشین نه کار

🙄😐

دركت ميكنم ، انشاالله همه چى درست ميشه عزيز دلم غصه نخور . دعا ميكنم برات

قربونت برم مهربون 

عزیزدلم منم تجربه ی وحشتناک خیانت دارم و هنوزم دارم میسوزم 

خداروشکر کن قبل ازدواج، خدا دستشو برات رو کرد

تو همش از مار میپرسی چرا نیشت زده، خب نیش زدن ذات ماره، نمیتونه برخلاف اون رفتار کنه 

اگه بعد ازدواج باشه، آدم بمعنای واقعی ویرون میشه راه بجایی نداره، زندگی نداره، یه مرده ی متحرک 

الان تنها راهش اینه انقدر خودتو سرگرم کار یا یادگیری مهارتی کنی که بمرور یادت میره، دکتر هلاکویی هم همینو میگه 

پیاده روی هم معجزه میکنه

۴ قل و ایه الکرسی حتما بعد بیدارشدن بخون