2777
2789
عنوان

جالب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 73 پست

عجیی ترین چیزی که دیدم یه خانومه بود که نوشته بود دوست دارم یه شوهری پیدا کنم هر روز کتکم بزنه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون زنه که خونش کثیف بود🤣

اره اره همون

بعد میگفت اب بخوره بهش میشه زمین اسکی🤢🤮

تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر است

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

وااای اولیه روبودی؟هرجورفکرمیکنم مغزم جانمیده منی روسرامیک بمونه وکسی تمیزش نکنه🤣🤣🤣

اره همون زمین اسکی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

یکیم بود میگفت کشتی میگیرم با فامیلای شوهرم

بعد میگفت زنجیر برداشتم از رو این مبل میپریدم رو اون یکی مبل

یادتونه؟

عجیب ترین : گواهی بکارت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

جالب ترینش سوگیری هاست

توی یه تاپیک فرضا یه نفر بیاد ازت تعریف کنه، تا آخر تاپیک دارن قربون صدقت میرن 

یکی بیاد بگه ازت بدم میاد، چنان بهت حمله میشه که اصن ادامه دار میشه تا عاصی بشی

عموما هم سه تا کامنت اول تعیین میکنه یه تاپیک چجوری پیش بره

سه تا کامنت اول مخالف باشن تا آخر تاپیک همه مخالفن حتی اگر به ناحق باشه

و یاد گرفتم که به دوستیا نباید دل بست

دوستایی که توی پی وی هر روز حالمو میپرسیدن و توی تامیکای مختلف قربون صدقم میرفتن، لایکشون خورد پای پستایی که بهم فحش داده بودن و توهین شده بود به خودم و خانوادم

اینجا یه موج هست، بقیه موج سوارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره پست اسکی رومن گذاشته بودم 😂

یادمه کاملا😂

چندنفر به یه خانوم باردار میگفتن تو بارداریمون زعفران میخوردیم کرفس میخوردیم آب هویج میخوردیم همه خو ...

تا زمانی که دکتر نگه ممنوعه میتونن هرچیزی رو به اندازه بخورند بدن به همه خوراکی های مفید برای رشد نیاز داره 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید