2777
2789
عنوان

جالب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 73 پست
آره اینو منم دیدمامروز اومدم بهش سر بزنم ببینم تهش چی شدنفهمیدم چرا تاپیک بنده خدا تعطیل شده چیز بدی ...

من تاپیک مهمون باردار رو نمیگم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عجیبه؟ مگه درست نیست؟خوب طبیعتا بچه دوم بیاری اولی تنها نمی مونه دیگهیا اینکه خدا روزی بچه رو می ...

عزیزم اگه خدا روزی بچه رو میده سوال پیش میاد این همه بچه که تو خانواده فقیر رشد میکنن و مجبورن سر چهار راه کار کنن یا سو تغذیه دارن از کجا میان؟همون خدا یه روزی به اسم عقل هم داده که تو همه ادیان عقل رو وجه تمایز ما و حیوانات دونسته و باید ازش استفاده کنیم

تو همین نی نی سایت یه خانمی بود از شوهر معتاد فقیرش 3 تا بچه اورد به بهونه تنها نبودنشون جوریکه خودش میگفت دختر بزرگش هی میگه تو که نمیتونستی خرجمون رو بدی چرا این همه اوردی؟

عزیزم اگه خدا روزی بچه رو میده سوال پیش میاد این همه بچه که تو خانواده فقیر رشد میکنن و مجبورن سر چه ...

بله عزیزم درست میگین واقعاً کسی که شرایطشو نداره نباید بیاره ولی الان خیلیا شرایطشو دارن ولی به خاطر تنبلی یا خواسته های بیش از حدی که دارن و تجملات پرستی بچه نمیارن

متأسفانه تا یکی دو سال دیگه رسماً وارد تله جمعیتی میشیم و اون موقع دیگه فایده نداره و کشور ما که یکی از کشورهای جوان منطقه بود رو به پیری میره و تا چند سال دیگه توان دفاع از خودمونو نخواهیم داشت چون نیروی جوان نداریم

عجیب ترین اینکه بعضی کاربرا معتقدن اگه پسری که میاد خواستگاری، تو گذشته اش دوست دختر نداشته باشه پس به درد نمیخوره

یعنی واقعا دلشون میخواد همسر آینده شون قبلا با کسی دیگه بوده باشه؟😐

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

یبار یه خانمه عکس اونجاشو گذاشته بود کاربرا تشخیص بدن عفونت داره 

از عنوانش مشخص نشد باز کردم  تاپیکش اولین پستش عکس گذاشته بود و پرسیده بود

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
بله عزیزم درست میگین واقعاً کسی که شرایطشو نداره نباید بیاره ولی الان خیلیا شرایطشو دارن ولی به خاطر ...

عزیزم اون هایی که شما میگی 20 درصد جامعه هم نیستن خط فقر تو ایران 30 میلیونه درحالیکه حقوق پایه کارمند ها تو کشور امسال شده 10.1 تومن و اکثر مردم جامعه زیر خط فقرن

عجیب ترین اینکه بعضی کاربرا معتقدن اگه پسری که میاد خواستگاری، تو گذشته اش دوست دختر نداشته باشه پس ...

واقعاً ؟ تا حالا همچین چیزی نذیده بودم واقعاً پدیده ی نادریه. مردم جدیدا چقدر عجیب شدن