ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر شروین افصحی تو کرج هستش کارش هم حرف نداره فوق العاده باتجربه است تو جراحی های زیبایی زنان. یه مشاوره برو ببین دکتر چی پیشنهاد میده اصلا..کلی کار میتونی کنی، لابیاپلاستی، واژینوپلاستی، لیزر، تزریق چربی و... دوست من خیلی دنبال جراح لابیاپلاستی در کرج گشت..چون میخواست همزمان با زایمان جراحی کنه. رفت پیش دکتر افصحی الان هم خیلی راضیه.
دکتر شروین افصحی خیلیی معروفه. من تو تاپیکای دیگه هم دیدم. دوست خودم خیلی دنبال بهترین جراح زیبایی زنان در کرج بود میخواست همزمان با سزارین عمل تنگی واژن هم بکنه. رفت پیش دکتر افصحی خیلیی راضی بودش. دوران نقاهتش رو رعایت کرد مو به مو بعدش به هیچ مشکلی نخورد شکر خدا. میتونی صحبتهای خودش و رضایتمندی بیماراش رو تو اینستا یا سایتش ببینی.
دکتر فاطم فیروزی تو کرج خیلی کارای زیبایی زنان اش خوبه هم دکتر پر آرامشیه و هم دکتر با تجربه ایه. اگه تو این یکی دوسال قصد بارداری نداری حتما برو پیشش خودش بهت درارتباط با روش های مختلف مشاوره میده