مدام زنگ میزنه هر 10 دقیقه هر 5 دقیقه مدام زنگ میزنه خوب چخبر با شوهرت که دعوات نشد میگه شوهرم دلش اینو میخواد تو که میره بیرون بخر بیار دم در منم گفتم بلندش خودش بره باز گفتم خداحافظ دوباره زنگ زد باز قطع کردم دوباره زنگ زد همین الان داره زنگ میزنه دلم میخواد گوشی رو بردارم زیر فحش کنم چکار کنم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
قشنگم یه دکمه هست به اسم مزاحم نشوید خودت دوست داری جواب بدی
نه میدونم اما فعال نکردم الان میکنم
بزن رو سایلنت چه حوصله ای دارسی دم یه دیقه جواب میدی. شوهرش پا به ماهه.. نمیتونه از جاش تکون بخوره ویارونه دلش خواسته شوهر تو باید بره بگیره 😑😑😐😐😂😂😂😒😒
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏