2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من هستم نوع ۲ با گردش سریع با دارو کنترل شدم تا ۸۰ درصد دارو نخورم قشنگ روانیم

میشه از علائمتون بگید لطفا؟ 

چی شد که فهمیدین دوقطبی دارین؟ 

و اگه کسی دوقطبی داشته باشه و دارو نخوره چی میشه

میشه از علائمتون بگید لطفا؟ چی شد که فهمیدین دوقطبی دارین؟ و اگه کسی دوقطبی داشته باشه و دارو نخوره ...

بیا خصوصی بهت بگم بعضی چیزا رو نمیشه تو تاپیک گفت 

بهم درخواست بده

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
الکی خوشحالو افسردهالکی خوشحالش اسمش شیدایه! این حالت معلوم میکنه طرف دوقطبیه یانهوگرنه اکثرا افسردگ ...

اینکه مثلا یهو پا میشه زندگیشو بهتر میکنه بعد دو روز بعد ولش میکنه بعد باز به زندگیش اهمیت میده، اینم نشونه‌ی دوقطبیه؟

اینکه مثلا یهو پا میشه زندگیشو بهتر میکنه بعد دو روز بعد ولش میکنه بعد باز به زندگیش اهمیت میده، این ...

احتمال داره

مادرم علائم شیدایی داشت که متوجه شدیم فقط افسرده نیست

تو شیدایی هیجانات ‌شادیشونو نمیتونن کنترل کنن به خودشون حق میدن هر تصمیمی بگیرن اسمشو بزارن شادی و زندگی عادی. وخیلی سخته این مرحله برای اطرافیان

احتمال دارهمادرم علائم شیدایی داشت که متوجه شدیم فقط افسرده نیستتو شیدایی هیجانات ‌شادیشونو نمیتونن ...

وای منم کلی تصمیم اشتباه گرفتم تو وقتایی که هیجان زیاد داشتم. یهو کلی هیجان دارم بی دلیل 

یهو مث امروز نمیتونم تکون بخورم.از صب یا دارم گریه میکنم یا گوشی دستمه. درحالی که دیروز داشتم مث آدم درسمو میخوندم. 

الان یهو تصمیم گرفتم همه چیو ول کنم حتا درسم نخونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز