2777
2789
عنوان

کیا دوبار طلاق گرفتن بیایین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست
تو که خودت زنی چرا😐پس تو هم لیاقتت خیانته حتما

اگه مثل زنای نی نی سایت حتی اجازه ندم شوهرم برای مادرش یه کادو بگیره حتی یه زنگ بهش بزنه  و اگه شوهرم کاری برلی خانواده ش بکنه از حسودی بترکم  بله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش تو چی حامله هم میشی 😁

حرف خودمو به خودم پس نده خلاقیت داشته باش 

درضمن امیدوارم هیچ وقت خواهر شوهر کنه و کلاش و برادر شوهر کلاه بردار به پستت نخوره تا مجبور نشی به حرف من برسی و قطع رابطه کنی( اگه بتونی) . چون اون موقعست که خودت و بچه هات هیچی ندارین بعد شوهرت کرور کرور پول به پای خواهرا و برادرای بی غیرتش میریزه 

موفق باشی🖐🏻

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

حرف خودمو به خودم پس نده خلاقیت داشته باش درضمن امیدوارم هیچ وقت خواهر شوهر کنه و کلاش و برادر شوهر ...

چی شد بالاخره باورت شد  که زنم 😄 

خانواده شوهر ه. آدم هر بلایی سر آدم بیارن ما حق نداریم بینشون جدایی بندازیم  میتونیم طلاق بگیریم بریم

چی شد بالاخره باورت شد که زنم 😄 خانواده شوهر ه. آدم هر بلایی سر آدم بیارن ما حق نداریم بینشون جدا ...

من ترجیحم اینه که زندگی خودمو خراب نکنم و بچه هامو آواره نکنم 

تو برو طلاق بگیر 

بای

من عین کنه آویزون داداشم نمیشم پول بده پول بده اگه گرفتم سر موعد پس میدم

من که اکثر خواهر رو دیدم که بیش تر به داداشا پول قرض میدن و پس هم نمیگیرن 

حالا اگرم از داداشش پول بگیره اصلا به شما هیچ ربطی نداره  

من که اکثر خواهر رو دیدم که بیش تر به داداشا پول قرض میدن و پس هم نمیگیرن حالا اگرم از داداشش پول بگ ...

یه میلیون دو میلیون مشکلی نداره

نه ۷۰۰ میلیون🙂