2777
2789
عنوان

کیا دوبار طلاق گرفتن بیایین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست
زن های این دوره زمونه لیاقتشون همون خیانته وقتی نمیزارن پسر با خواهر مادرش که محارمن رفت و آمد کنه ه ...

خواهر و مادر نکبتش که عین بختک افتادن رو زندگی مون و هی پول قرض میگیرن وقتی خودمون نداریم برن بمیرن بهتره 🍆🖕🏿💩

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم داره😢

اره ی دختر ۱۱ ساله که پیش خالمه غمت نباشه منم ۲۵ سالمه دو سه تا دوستام واسه بار اول یا دوم طلاق گرفتن باز ازدواج کردن یکیشون که سه بار نامزد کرد به هم زد تا اخر بار چهارم عقد کرد ازین چیزا زیاده

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خواهر و مادر نکبتش که عین بختک افتادن رو زندگی مون و هی پول قرض میگیرن وقتی خودمون نداریم برن بمیرن ...

پس همون بهتر هوو دار بشین  با این سبک زندگی تون   زن همسایه رو خونتون راه میدین ولی خواهر شوهر که میاد غوغا  به پا میکنید 

خلایق هر چه لایق🐶

دلم میسوزه از اون همه اعتمادی که بهش کردم و جیگرمو سوزوند

میدونم چی میگی عزیزم اون لیاقت اعتماد و عشق تورو نداشته و رفته با کسی که شایستشه،زمان که بگذره همچیزو حل میکنه این باعث شد دیگه راحت اعتماد نکنی،چندسال باهم بودین؟

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

پس همون بهتر هوو دار بشین با این سبک زندگی تون زن همسایه رو خونتون راه میدین ولی خواهر شوهر که می ...

پیامشو نمیبینی چی نوشته؟زن همسایه و اینارو از کجات در اوردی داره میگه خودمون پول نداریم اونا هی ازمون پول میخوان بعد تو چی میگی؟

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

زن های این دوره زمونه لیاقتشون همون خیانته وقتی نمیزارن پسر با خواهر مادرش که محارمن رفت و آمد کنه ه ...

تو که خودت زنی چرا😐

پس تو هم لیاقتت خیانته حتما

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

داداش عمته بعدشم که گفته آقایان حق ورود به سایتو ندارن چون از حق مادر شوهر دفاع کردم ینی من مرد هس ...

اینجا کلی مرد زن نما هست علاوه بر بقیه ی مردا 

داداش حامله هم میشی ؟🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️