2777
2789

مگه چجوری اشپزی میکنین که هم گاز بعد هر اشپزی پاک میکنین؟؟یا برا یه تخم مرغ کلی ظرف جمع میشه؟؟

من هر ۳ ۴روز یبار گازو پاک میکنم اونم در حد یه دستمال نمدار...هروقتم اشپزی کنم در همون موقع ظرفی که در میاد میشورم که در اخر چیزی انباشته نشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خیلی سخته😂😂 من ک انقد ظرف شستم دستام چروکیده

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

برادرزاده ی منم وقتی میاد خونه بمب منفجر میشه دوس دارم گلوگاهشو خنجر بزنم

اینا هر موقع میان من قلب درد میگیرم

امسال شوهر میکنم میرم خونه خودم دیگه روی نحس هیچ کدومشونو نبینم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.