2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
همیشه میترسم سنم اینقدر بالا بره، که دیگه نتونم ازدواج کنم😭

سنت بالا میره توانایی و موفقیت هاتو هم بالا ببری معضل شوهر پیدا نمی کنی 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مسئله ی من خانوادم هستن، اصلا شرایط ازدواج ما رو فراهم نمی کنن، مامانم همیشه میگه، به خاطر باب ...

خب شما که بچه نیستی همه چیزو به خونوادت بگی۲۹سالته کیس خوب پیش اومد یه مدت درارتباط باشید اوکی بود بگید بیان خاستگاری

من خونوادههایی رومیشناسم نمیزاشتن بچه هاشون ازدواج کنن الانم سنشون بالارفته هر روز طعنه میزنن حتی یه لیوان اب راحت نمیخورن از دست خونواده هاشون

خب شما که بچه نیستی همه چیزو به خونوادت بگی۲۹سالته کیس خوب پیش اومد یه مدت درارتباط باشید اوکی بود ب ...

ببینید چه جوری بگم؟ اینقدر از طرف خانوادم محدود شدم، اصلا جرئت نزدیک شدن به پسری رو ندارم. همش میگم من تهش بتونم، سنتی ازدواج کنم، اونم خانوادم اصلا موقعیتش رو فراهم نمیکنن

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
2790
2778
2791
2779
2792