2777
2789
عنوان

مامانم میگ

104 بازدید | 13 پست

تو ازدواجت نباید عاشق کسی بشی 

عشق دروغه 

من تصمیم میگیرم با کی ازدواج کنی یا نکنی 

یجوری از ازدواجت حرف زده و نصیحت میکنه ک حس میکنم یا ازدواج نمی کنم یا طلاق میگیرم 

اینا رو هم به خاطر این میگ ک خواهر خودش یه باز نامزدیش بهم خورده یه بارم طلاق گرفته 

اونم چون همه عمرش دنبال پول و قیافه بود آخرم به یکی سطح پایین ازدواج کرد 

نمی بخشم واقعا از زندگی سیرم کرده

لایک نکن عزیزم🩵

بگو تو شوهر خودت رو باید انتخاب میکردی به من چیکار داری؟ 

اگه راضی نیستی طلاق بگیر برو برا خودت شوهری انتخاب کن که عاشقش نباشی. تو و خواهرات کلا عقل ندارین

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون یه چیزی میگه

مگه میتونه بکنه این کارو؟ مادر منم اوستا بازی زیاد در اورد

منم با همون پسری ازدواج کردم که مادرم ازش متنفر بود😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو زندگیم برا هیچی حس خوبی نداشتم همه ذوق و شوقم ازدواح ک اونم داره خرابش میکنه

عزیزم عشق کافی نیست نمیشه که فقط عاشق باشید بعد منطق رو کنار بزاری بگی چون عاشقمه پول یا قیافه یا خونوادش مهم نیس

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

عزیزم عشق کافی نیست نمیشه که فقط عاشق باشید بعد منطق رو کنار بزاری بگی چون عاشقمه پول یا قیافه یا خو ...

خب پولم قطعا مهمه ولی وقتی ازش خوشت نیاد چه فایده داره. حالت بهم میخورهاز اینکه بخوایی کنارش بخوابی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بگو تو شوهر خودت رو باید انتخاب میکردی به من چیکار داری؟ اگه راضی نیستی طلاق بگیر برو برا خودت شوهری ...

میگ بیشتر مشکلایی ک من داشتم این بود ک  با بابات ازدواج کردم بابام گف نکن 

آنوقت بابای من به این خوبی 

قبل ازدواجش همه دخترا فامیل عاشق بابام بودن 

خانوادگی فک میکنن چیزی هسن

لایک نکن عزیزم🩵

اون یه چیزی میگهمگه میتونه بکنه این کارو؟ مادر منم اوستا بازی زیاد در اوردمنم با همون پسری ازدواج کر ...

چند تا خاستگار خوب دارم بدون‌ اینک بهم بگ رد میکنه

اونوقت دختر عمم یه خاستگار متوسط واسش. اومده انقدر کلاس میزارهه

لایک نکن عزیزم🩵

عزیزم عشق کافی نیست نمیشه که فقط عاشق باشید بعد منطق رو کنار بزاری بگی چون عاشقمه پول یا قیافه یا خو ...

من نمیگم عشق کافیه 

منظورم اینک توقعش میشه برا همه چی خودش تصمیم بگیره 

در صورتی ک بخدا خودش هنوز مثل بچه ها هس

لایک نکن عزیزم🩵

خب پولم قطعا مهمه ولی وقتی ازش خوشت نیاد چه فایده داره. حالت بهم میخورهاز اینکه بخوایی کنارش بخوابی

اره باید دوسش داشته باشی ولی بنظرم منظور مادرش همینه که عشق کافی نیس

من پول برام مهم نیس 

چون هر چی خواستم برام فراهم بوده 

بحث پول نیس 

لایک نکن عزیزم🩵

چند تا خاستگار خوب دارم بدون‌ اینک بهم بگ رد میکنهاونوقت دختر عمم یه خاستگار متوسط واسش. اومده انقدر ...

خودت با یکی آشنا شو از خواتسگار سنتی شوهر در نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من نمیگم عشق کافیه منظورم اینک توقعش میشه برا همه چی خودش تصمیم بگیره در صورتی ک بخدا خودش هنوز مثل ...

عزیزم اشکال نداره مادر نشدی بدونی چقدر سخته چقدر دغدغه آینده بچه هاتو داری

من خودم پسرم ۷سالشه از الان نگران آینده شم

درکش کن

اونام که بزور سر عقد نمیشوننت نترس