2777
2789
عنوان

روزه به من واجبه آیا

145 بازدید | 13 پست

راکوتان میخورم میدونید که چقدر بدن خشک میشه و همش باید آب بخوری تا بدن هیدراته بمونه و عوارضش بره و اینکه هر ۱۲ ساعت داروهای هورمونی میخورم 

ایا باید روزه بگیرم؟ 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از دکتر بپرسین عزیزم 

اگر ضررش انقدر زیاده که نه 

دکتر باید بگن گل 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والا بعید میدونم 

اگه خورده بودی میدونستی لبات خشک میشه و زخم میشه در طول روز همون یه گالن آب بخوری از افطار تا سحر بازم کفاف نمیده

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

والا شما رو نمیدونم از یه آدم مطمین بپرس عزیزم که خدای نکرده گردنت نباشه 

والا من سنگ کلیه دارم باید مایعات خیلی زیاااد بخورم 

بعد عفونت ادراری گرفتم بخاطر سنگم بدنم کم آبه 

ولی خب هرشب یه سفیکسیم میخورم که اونم خشک کننده اس 

ولی افطار تا سحر کلی اب میخورم تا طول روز جبران شه 

روزه هامم همه رو جز مشکل دار هارو همه رو گرفتم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
والا شما رو نمیدونم از یه آدم مطمین بپرس عزیزم که خدای نکرده گردنت نباشه والا من سنگ کلیه دارم باید ...

به نظر من که شما اصلا نباید بگیری چون هم عفونت ادراری داری هم سنگ کلیه تازه آنتی بیوتیک قوی هم میخوری ولی بازم هرطور خودتون میدونید