2777
2789
عنوان

شب اول 18 سالگی چقد غمگین بود🥲

217 بازدید | 21 پست

ناراحت شدم 🥲

به جا اینکه درس بخونم نشستم فیلم نگاه کردم 🤦🏼‍♀️🥲

بعد داییم زنگ زد به مامانم گفت شما مسافرت نمیرسد مامانم گفت نه 

داییمم مسخره کرد گفت هع شما هیچ جا نمیرید🤦🏼‍♀️ 

گفت اون یکی خالم همه جارو داره میگرده 

دخترشم همسن منه ۱۷ ، ازدواج کرده رفته شمال مسافرت 

صدای تمسخر آمیزش میومد قشنگ میخواست مارو تحقیر کنه 

مامانم معلوم بود ناراحت شد🥲💔

عذاب وجدان گرفتم 🤦🏼‍♀️

خاک تو سرم 

الان یه کاره ای نشم ، میزنن تو سرم 🤌🏼

بعدشم میگن شوهرم نکردی🚶🏼‍♀️

چقدر منی اگه کاره ای نشم مطمینم همه مسخرم میکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسودی یه ماینر متاهل رو کردی؟ بشین درستو بخووون خوب کاری میکنی

نه 

مامانم با حرف داییم معلوم ناراحت شد 

ولی به رو خودش نیاورد 

عذاب وجدان گرفتم کاش فیلم نگاه نمیکردم

شوهر کردن تو ۱۷سالگی حسودی نداره خشکله

توهم میتونی بری تو ارایشگاه یا خیاطی علاقه اگه داری شروع بکار کنی چون تازه 18سالت شده الان موقعش هست بری سر کار

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه مامانم با حرف داییم معلوم ناراحت شد ولی به رو خودش نیاورد عذاب وجدان گرفتم کاش فیلم نگاه نمیکردم

اشکال نداره یکم ذهنت باز شده فیلم نگاه کردی،  یه کم دیگه با تمرکز بشین درس تو بخون غصه نداره

داییت بیشعوره مامانتم باید میگفت خب به من چ رفتن ک رفتن ته دیونگیه خالت اینه ک بچه ۱۷ ساله رو شوهر میده کلا مسکل خانواده مادریته ک نرمال نیستن باز خداروشکر خانواده خودت نرمالن ولشون کن هر چی بگن اینا مغزشون پوکیده توقعی نمیره با این وضعشون حرف درست بزنن بهت به دل نگیر مامانتم یادش میره تابستون میرید مسافرت ازدلش در میاد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اره🥲 خیلی اوضاع خیته فقط خدا بهمون رحم کنه تو رشتت چیه

تجربی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم