2777
2789

سلام من 4 سال برنامه نویسی php وردپرس کدنویسی خوندم و الان کارمند اموزشگاه ام
ولی دیگه به برنامه نویسی علاقه ندارم میخوام تغییرش بدم کسی ایده داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام برنامه نویسی پایتون یاد بگیرم 

چقدر زمان میبره و اینکه از تجربیاتت میگی برام 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

قبلا علاقه داشتی ؟ درامدش مناسب نیس؟

قبلا عاشق برنامه نویسی بودم خیلی رویا های بزرگ داشتم بعدش که اومدم برا استخدام شرکت های که استخدام میکردن همشون دلال بودن از اونجا متنفر شدم از این شغل بعدش هرچی فکر کردم که چیکار کنم تغییرش بدم ایده های که به ذهنم میرسه دستم بهشون نمیرسه بخاطر همین دارم جستجو میکنم راه حلی که بتونم انجامش بدم

به پتانسیل های خودتون بستگی داره

پتانسیل که خودم فکر میکنم دارم اینه که میتونم یک مهارت جدید یاد بگیرم چون برنامه نویسی رو خودم از صفر تو خونه یاد گرفتم از اول که تو خونه یاد گرفتم تا استخدام شدن هیچ مربی حضوری که راهنمایی کنه نداشتم خودم بودم و خودم بخاطر همین فکر میکنم برا یادگیری چیز جدید میتونم مثل برنامه نویسی اقدام کنم

منم میخوام برنامه نویسی پایتون یاد بگیرم چقدر زمان میبره و اینکه از تجربیاتت میگی برام

یک سال بشین یک نمونه کار بیار بالا کلی چیز یاد میگیری و یادش میگیری نهایت یک و نیم سال بعدش برو استخدام شو

چرا اخه؟؟این همه تلاش کردی مختو گذاشتی یاد گرفتی..الان همه دنبال برنامه نویسی آن یاد بگیرن

نمیدونم از وقتی فهمیدم شرکت های که میرم خصوصیات دلال دارن  بی علاقه شدم دوست دارم یک کسب و کاری داشته باشم که من باشم و مردم واسط کسی نباشه کارمندی خوب نیست