2777
2789
عنوان

پزشکی

233 بازدید | 18 پست

سلام دوستای خوبم ب لطف خداوند من کسی بودم ک درکمال ناامیدی دارای دوکیست بزرگ وآندومتروز شدید با طب سنتی طی دوماه به صورت باورنکردنی همه کیست وچسبندگی ازبین رفت والان منتظر نی نی هستم برام دعا کنید 42 سالم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتری به طور ناخداگاه توشاهین شهر بهم معرفی کردن ک باتلگرام عکس سونوم فرستادم خداخیرش بده دوتابسته 30تایی کپسول گیاهی برام پست کرد وگفت به امیدخدا98 درصدخوب میشی 

بخداقسم اون پزشک حتی پول ویزیت هم نگرفت ومن ب خود خداقسم واسه رفع ناراحتیه ونایی ک مث خودمن وبرای رضای خداگذاشتم حالا هرکی هرچی دوست داره برداشت کنه -بعدم اجباری ک نیست 

اگه ممکنه شمارشو بزار و اینکه هزینه ی داروهات چقدر شد .البته طب سنتی هزینه ی ویزیت نمیگیرن .عالیه که نتیجه گرفتین منم آندومتریوز و چسبندگی شدید دارم امیدوارم درمانش پیدا بشه چه سنتی چه شیمیایی

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
اگه ممکنه شمارشو بزار و اینکه هزینه ی داروهات چقدر شد .البته طب سنتی هزینه ی ویزیت نمیگیرن .عالیه که ...

هزینه کل داروهام 100 هزارتومن شد واسه دودوره (البته)

هزینه کل داروهام 100 هزارتومن شد واسه دودوره (البته)

شمارشو میزاری عزیزم بعدش یه سوال مشکلتو با سونو تشخیص دادن یا لاپاراسکوپی ؟ بعدش دوباره سونو دادی که فهمیدی تأثیر گذار بوده یا از روی علائم ؟

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما