2821
2789
عنوان

عید دیدنیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 20 پست
خب حیلی بده اینجوری من تنهایی میرم هی ازم میپرسن کجاست و اینا منم نمیدونم چی بگم !

واسه همین میگم حالا که تازه عقد کردید عادتش بده که همه مراسم ها رو با روی خوش بیاد

وگرنه میشه یکی مثل شوهرم که عروسی عید دیدنی مهمونی ها رو یا نمیاد یا با کلی خواهش و تمنا میاد کل هم غر می‌زنه 

دارم اینا رو بهت میگم اگه اشتباه منو تکرار نکنی

واسه همین میگم حالا که تازه عقد کردید عادتش بده که همه مراسم ها رو با روی خوش بیادوگرنه میشه یکی مثل ...

منم راستیتش از همین میترسم برای همین حیلی دلم میخواد امشب رو بیاد ولی نمیدونم چیکار کنم که بیادش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم راستیتش از همین میترسم برای همین حیلی دلم میخواد امشب رو بیاد ولی نمیدونم چیکار کنم که بیادش

خیلی هم‌بهش گیر نده

ولی اگه خيلي کوتاه بیای هر دفعه یه بهونه میاره 

شوهر من به این دلیل نمیاد تو هیچ کدوم از جمع ها و دورهمی ها چون  میگه همه با هم حرف میزنن کسی منو تحویل نمیگیره بهم بی محلی میکنن بعد ۱۰ سال هنوزم فکر میکنه تو جمع غریبه اس. دلیل دوم هم اینه که چون شغلش شیفتی هست و چند بار به خاطر اینکه سر کار بوده نیومده  دیگه عادت کرده تا اسم مهمونی میشه میگه بگو من شیفتم

خب حیلی بده اینجوری من تنهایی میرم هی ازم میپرسن کجاست و اینا منم نمیدونم چی بگم !

بگواونم خونه خالش دعوت بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2823
2791
2779
2792