2821
2789
عنوان

عید دیدنیییی

96 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها سال خوبی داشته باشین عقدم میخوام برم عید دیدنی شوهرم میگه تو هر عید دیدنی لازم نیست من باهات باشم خودت هم تنهایی میتونی بری حالا این یه طرف دیروز عمه ام دعوت کرده بود افطاری با هزار بد بختی راضیش کردم رفتیم اونجا بعد اونجا حالش بد شد واقعا خیلی و امشب هم خاله ام دعوت کرده بهش میگم بیا بریم مامانمم بهش گفت میگه نه بمنم میگه نه دیشب اومدم دیگه اینو گفت خیلی معذب شدم بنظرتون باید همه عید دیدنی ها رو باهم بریم و امشب رو چیککار کنم ؟!؟

باید باهم باشید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضی مردا از مهمونی رفتن خوششون نمیاد 

مثل شوهر من که اوایل چند باری اومد خونه فامیلای من مهمونی بهش خوش نگذشت  حالا بعد ۱۰ سال خون به جیگر من میکنه واسه یه مهمونی رفتن و اکثرا من تنها میرم

یاهرجا باهم برید یا کلا نرید...اینطوری از سوالای مردمم راحتی ک چرا نیومده و هزار جور قضاوت بیجا

منم همینو میخوام راستیتش ولی امشب نمیاد یعنی دیشب رفت خونشون و منم نمیدونم امشب رو چیکار کنم ؟!؟

شور ذوق نداره واقعا چقدر عجیب باهم باید برید رسم ما اینه باید باهم باشن 

حیف که خاله نامزدم فوت شده هیچ مهمونی نمیتونیم بریم🥲💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بعضی مردا از مهمونی رفتن خوششون نمیاد مثل شوهر من که اوایل چند باری اومد خونه فامیلای من مهمونی بهش ...

خب حیلی بده اینجوری من تنهایی میرم هی ازم میپرسن کجاست و اینا منم نمیدونم چی بگم !

شور ذوق نداره واقعا چقدر عجیب باهم باید برید رسم ما اینه باید باهم باشن حیف که خاله نامزدم فوت شده ه ...

خدابیامرزدش عزیزم   رسم ماهم همینه راستیتش نمیدونم چرا امشبو نمیاد چون حالش دیشب بد شد نمیدونم اصلا امشبو چیکار کنم ؟!

منم همینو میخوام راستیتش ولی امشب نمیاد یعنی دیشب رفت خونشون و منم نمیدونم امشب رو چیکار کنم ؟!؟

خوب امشبو برو توضیح بده بگو شوهرم بد افطار حالش بد میشه ترجیح میده توخونه بمونه حال کسیو نگیره...باشوهرتم حرفبزن بگو این زندگی مشترکه همه جا باهم بریم بیاییم تنهایی معنی نداره برم اینطوری در قضاوتو رو دیگران باز میکنیم وهزارجور حرف میزنن یکی میگه زنشو محل نمیده یکی میگه شاید اط خونواده زنش خوشش نمیاد و.... بهتره باشوهرت بازیافت و کمی محبت چاشنیش کن حرفتو بزن تا تاثیر گذار باشه

خدابیامرزدش عزیزم رسم ماهم همینه راستیتش نمیدونم چرا امشبو نمیاد چون حالش دیشب بد شد نمیدونم اصلا ...

ممنونم عزیزم

به نظرم به خاله ات بگو حال نامزدم زیاد خوب نیست  یه خورده سرما خورده بدن درد داره انشالله حالش بهتر شد تشریف میاریم خدمت تون 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خوب امشبو برو توضیح بده بگو شوهرم بد افطار حالش بد میشه ترجیح میده توخونه بمونه حال کسیو نگیره...باش ...

مرسی عزیزم منکه همیشه با محبت باهاش حرف میزنم کلا میدونی مامانم اینا دوست دارن بیاد بمونه حتی دیشبم بهش گفتیم بمون خودمون میبریمت دکتر ولی نموند نمیدونم چرا میاد خونه ما تاحالا نشده دوشب بمونه نمیمونه میگه تو بیا خونه ما بمون منم میرم بعضی چقتا دوشب میمونم راهمون یکم دوره واینکه مامانش اینا خوششون نمیاد خیلی من برم بمونم دوست دارن شوهرم بیاد بمونه خونه ما که اونم نمیاد بمونه منم موندم این وسط چیکار کنم ؟! به شوهرمم میگم بیاد بریم عید دیدنی و اینا میگه ما هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم هرجایی نباید باهات بیام که !!!!

ممنونم عزیزمبه نظرم به خاله ات بگو حال نامزدم زیاد خوب نیست یه خورده سرما خورده بدن درد داره انشالل ...

مرسی عزیزم اره دیگه فعلا چاره ای ندارم چون نمیدونم چجوری راضیش کنم وفکرم نمیکنم راضی بشه 

مرسی عزیزم اره دیگه فعلا چاره ای ندارم چون نمیدونم چجوری راضیش کنم وفکرم نمیکنم راضی بشه

زیاد بهش گیر نده ولش کن یکم تنهاش بزار خودش خود به خود حالش خوب میشه 

زیاد بهش گیر نده ولش کن یکم تنهاش بزار خودش خود به خود حالش خوب میشه

والا منکه از خدامه نمیدونم چرا انگار وابسته شهرشونه حتی اگه من ده روزم خونشون بمونم میگه کمه ولی اینجا که میاد البته از این دسته هاس که مدام میرن بیرون واینا میگردن خب خونه ما خجالت میکشه ماشین رو از بابام بگیره یا اینکه بابام با کاشین میره سرکار من میگم شاید دلیلش این باشه خودمم نمیدونم چیکار کنم البته یه مدت وابسته شده بود شدید هی میومد تند تند ومیرفت ولی حالا دیگه نه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز