2777
2789
عنوان

لک لباس لچه چجوری میشورین

174 بازدید | 27 پست

اون لباسایی که رنگ روشن دارن و انداختم تو لباسشویی یکم خود لباس سیاه شده ا‌ون چند قطره لکه هم سیاه شده 😕لباس تازه بود 

برا بچم هر وقت لباس رنگ روشن میخرم همین میشه

چند روزم دوام نمیاره چیکارش کتم؟

نمیدونم لباسای دیگه رنگ داده یا چی 

لباسشویی یه برنامه داره لکه بر اون خوبه با اون برنامه بشورم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم صابون رختشویی بمال رو لکه یه نیم ساعت بمونه اگر نرفت  بعدشم یکم سرکه و جوش شیرین بزن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اولا نباید رنگ روشن و بقیه لباسا رو قاطی گنی، دوما نباید می انداختی ماشین، سوما با دست لک رو خوب بشور بعد هم خود لباس رو با دست میشستی میرفت

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

دوباره لباس سفید رو با مایع و سرکه سفید بنداز تو لباسشویی، البته که با یه بار کاملا رنگش برنمیگرده چندبار بپوشه و بشوری بهتر میشه، لباسی که لک داره رو روی لک اول مایع لباس با سرکه، یا صابون شست و شو  برار بمونه بعد بشور، از اول ننداز لباسشویی

عزیزم به مراقبت شما بستگی داره، لباس سفید رو نباید با رنگی بزاری، 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
یکم صابون رختشویی بمال رو لکه یه نیم ساعت بمونه اگر نرفت بعدشم یکم سرکه و جوش شیرین بزن.

از لکه دو سه روز گذشته که یبار لیاسشویی انداختم بد تر شد 

باز الان انداختم لباسشویی اگه نره اینبار با صابون میشوزم ولی فک نکنم دیگه بره انگار رنگ گرفته 

صابون رختشویی بزن بذار یکی دو ساعت همونجوری بمونه بعدا بشورش پاک میشه،قسمتهای لک شده حسابی صابون مال ...

اره صابون خیلی لک هارو میبره ولی انگار رنگ لباسم تغییر کرده یکم مشکی شده اونو چیکارش کتم 

از لکه دو سه روز گذشته که یبار لیاسشویی انداختم بد تر شد باز الان انداختم لباسشویی اگه نره اینبار با ...

میره دختر. من لک هزار بار قدیمی رو یا صایون بردم. اگر دیدی نرفت اب اکسیژنه از داروخانه بگیر بزن رو لکه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دوباره لباس سفید رو با مایع و سرکه سفید بنداز تو لباسشویی، البته که با یه بار کاملا رنگش برنمیگرده چ ...

سفید نیس عزیزم صورتی ولی صورتی روشنه 

اره همون لحظه باید تو دست میشستم که لک نشه ولی هر روز اونقدر لباس کثیف میکنه دیگه حوصلم نکشید گفنم بزار جمع بشن بندازم لباسشویی