یه آقایی همکار منه از آذر به من پیام می دادن به بهانه های مختلف اول اسفند گفت اجازه میدین خدمت برسیم با خانواده من به شما علاقه مندم منم دیدم پسر خوبیه سر کار همه قبولش دارن گفتم تشریف بیارید ولی به مادرم زنگ بزنید از اول اسفنده شماره مامانم رو نگرفته حالا بعد هر سه روز یک بار پیام میده معمولا ۱۱ شب به بعد شغلش هم پرستاره شیفتاش رو می دونم یه بخشیم همیشه مشغول نیست دو بار بهش گفتم من بدم میاد از سه روز یکبار تو زمان نا مناسب پیام میدی دوبار جدی گفتم بهش دوباره دیروز گذاشته بعد سه روز پیام داده فلان شیفت رو میاین جا به جا کنیم فک کن بعد سه روز پیام جا به جایی شیفت داده منم اصلا سین نمی کنم از نوتیف دیدم پیامشو
شغل و تحصیلات داره تو همکارام هم مورد تایید هست به خاطر اون قبول کردم وگرنه یه قرررون پس انداز نداره ...
خب پس با چیش میخوای اردواج کنی؟ ادم خسیس پیرت میکنه ـاین هم که میگی همکاره. هی برای هر چیزی میگه خودت پوب داری خب بخر دیگه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
ازدواج نمی کنم صد سال میگم خنک شدم پیام میده سین نمی کنم ضایع میشه
ایول انقدر سین نکن انگشتش اونور گوشی خشک بشه 🤣🤣😁
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏