2777
2789
عنوان

بعد از غذا

334 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من برای چاقی از دکتر کرمانی شنیدم که بعد از غذا ناهار و شام خرما بخوریم چاق میشیم مثلا ده عدد خرما بعد از ناهار و شام .... حالا سوالم اینکه ایا اذیت غذایی نداره مثلا بعد از ابگوشت بعد از قرمه سبزی .... 

خیر 

ما جنوبیا همیشه میخوریم 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه مرسی بعد از غذا هم اوکیه?

بله 

خواهش میکنم 

البته از تعداد کم شروع کنید بهتره 

هر روز یک یا دوتا بیشتر بخورید تا معده شما عادت کنه

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

من قدم ١٦٠ و ٤٨ کیلو هستم میخام 57 کیلو بشم

متاهلی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
باشه خیلی ممنون

خواهش میکنم

صبحونه شیره و آرده هم بخورید عالیه