2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم رو کتک زدن انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 81 پست
لابد تجربه کردیم و چوبشو خوردیم که همچین نظری دادیم 😐🖐️ به ذات که ربط نداشت ولی واکنش آدمها رو رفت ...

اینطور مواقع نباید حرف اطرافیان و اتفاقاتی که قراره بعدا بیوفته رو در نظر بگیریم. شما فکر کنید پدرش گفته بدون بچه بیا، اون طرف هم گفته بچه رو نمیخوام، داداشش گفته من به خاطر فلان حرف ازش ناراحتم، یعنی باید فاتحه خوند تو چنین افکاری وقتی یکی از اعضای خانواده به مشکل خورده و اینطوری بخوای پشتش رو خالی کنی، اونم وقتی که طرف یه زنه باز مرد میبود یه چیزی 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث ذات نیس چون اون دختر بی کس و کار نیس تهش پدرش راهش میده بعدم اگه خدای نکرده چار روز دیگه اتفاقی ...

هر اتفاقی بیوفته نباید اول مشکل اینطوری تحت فشار قرار بگیره، می‌تونه یه مدت خونه برادرش باشه تا یه فکری کنن واسش

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

پدر و بردار و شوهری که اون خانوم و به این روز رسوندن نمیبینی؟ ذات خانوم هارو میبینی؟ خوبه والا

اونا اصلا مرد نیستن که بخوام چیزی بگم درموردشون

اگر برادر زنت بود میبردی خونت؟

صددرصد میبردم. این مشکلات واسه هر کسی ممکنه اتفاق بیوفته. خواهرشه چه اشکالی داره یکم مراقبش باشه

اینطور مواقع نباید حرف اطرافیان و اتفاقاتی که قراره بعدا بیوفته رو در نظر بگیریم. شما فکر کنید پدرش ...

اقا شوهر من دلسوز خواهراش بود  همه کار میکرد خواهراش سر عقده بازیاشون سر پول با برادر در افتادن گفتن تو عوضی اشغالی فلانی و... همه جا ابرو شوهرم رو بردن بخاطر اینا قبول نمییکنه منم بهش گفتم ببخشش ولی دلی ک شکسته درس نمیشه مگر اینکه خواهرش از دلش در بیاره

اینم دلش نمیخواد بده

پس همین تا دیر نشده راضیش کنین زودتر شکایت کنه و طول درمان و دیه بگیره . توی دادگاه هم قاضی ببینه اونا بچه رو نمیخان طرف خانومو میگیره فقط به خواهرشوهرت بگو به هیچ وجه قید مهریه رو نزنه و بچه رو نقطه ضعفش نشون نده

خواهرشوهرت غیر از شوهر شما برادر یا خواهر دیگه ای نداره ک بره فعلا پیش اونا تا کارای طلاقشا بکنه

یه خواهر داره وضعیت اون خواهرم از این بدتر خونه مادرشوهر میمونه

پس همین تا دیر نشده راضیش کنین زودتر شکایت کنه و طول درمان و دیه بگیره . توی دادگاه هم قاضی ببینه او ...

شکایت کردن رفتن پزشک قانون  هنوز چیزی نشده سنگ بچه رو میزنن تو سینش پدرشوهرم