باما هم قهر بود با باباشم قهر بود مادرشم فوت کرده مجبور شده رفته خونه دایی شاید انروز فردا بیارن ولی شوهرم قبول نمیکنه چون موقع قهرشون خواهرش خیلی فحش داد بهش بهش گف تو دشمنمی برادرم نیستی الانم بخاطر این حرفش قبول نمیکنه از اینطرفم پدرش میگه بچه رو بده به باباش بیاد خونه من ک بچه رو هم شوهرش دیگه نمیخواد نمیدونم چجوری شوهرم رو راضی کنم دلم سوخت واسه خواهرشوهرم
خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله
اره در همین حد دل شوهرتو نرم کن که باباشو راضی کنه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی به هیچ وجه مسئولیت اون بچه رو قبول نکنید معلوم نیست در آینده چی پیش بیاد ممکنه پدر بچه ازتون شکایت کنه اونوقت یه عمر پشیمونی که کاش این کارو نمیکردم
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»