2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم رو کتک زدن انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 81 پست
خب پدرش هس قرار نیس کلا تو زندگی من بمونه پدرش رو راضی کنیم با بچه کاری نداشته باشه حله

اره در همین حد دل شوهرتو نرم کن که باباشو راضی کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

این خواهر شوهر آنقدر وزه هست که به برادرش فحش داد و میگه برادرم نیستی پس مطمئن باش آنقدر فتنه هست که زندگی تورو خراب کنه.

پس دلت براش نسوزه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این کار رو بکن با پدر شوهرت صحبت کن بگو گناه داره اونم مادره دلش نمیاد بچشو ول کنه بیاد به هرحال ...

پدرشوهرم ادم نیس ک ظالمه   خسیسه برای اینکه نون خور اضافه نیاد هر کاری میکنه گفته بچه رو بیاره قبول نمیکنم بره کجا میمونه بمونه

اسی به هیچ وجه مسئولیت اون بچه رو قبول نکنید معلوم نیست در آینده چی پیش بیاد ممکنه پدر بچه ازتون شکایت کنه اونوقت یه عمر پشیمونی که کاش این کارو نمیکردم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

دخالت نکن.فردا روز دیگه نمیتونی از زندگیت بیرونش کنی.شوهرت هم میگه خودت گفتی بیارش

چی میگییی این بدبخت زندگی خودش داغونه .چقدر شیطان صفتی 

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
این خواهر شوهر آنقدر وزه هست که به برادرش فحش داد و میگه برادرم نیستی پس مطمئن باش آنقدر فتنه هست که ...

والا فکرنکنم به اندازه تو فتنه باشه .انداختنش بیرون فحش داده شد وزه؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
باهاش صحبت کن قبول میکنههر چی باشه خواهر برادر هستنوقتی برادرش پشتش وایسه زودتر زندگیش درست میشه و ب ...

طلاق میگیرع چون هم مادرشوهرش هم پدرشوهرش هم شوهرش کتکش زدن    برنمیگرده   بچه رو هم گفته بدی به ما میزاریم بهزیستی

پدرشوهرم ادم نیس ک ظالمه خسیسه برای اینکه نون خور اضافه نیاد هر کاری میکنه گفته بچه رو بیاره قبول ...

نمی‌دونم والا 

اگه میتونید و پولشو دارین حمایت مالی بکنید از خواهر شوهرت 

اما به هیچ وجه پاشو به خونت باز نکن چون واقعا دیگه نمیتونی بیرونش کنی و زندگیت جهنم میشه !

نمی‌دونم والا اگه میتونید و پولشو دارین حمایت مالی بکنید از خواهر شوهرت اما به هیچ وجه پاشو به خونت ...

وضهیت مالی خوب نیس بدم نیس   خودمم نمیخوام بازش کنم دلم راضی نمیاد اونجوری هم ولش کنم

طلاق میگیرع چون هم مادرشوهرش هم پدرشوهرش هم شوهرش کتکش زدن برنمیگرده بچه رو هم گفته بدی به ما م ...

بيجاره

مشكلش جي بوده 

بجه جند سالشه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
والا فکرنکنم به اندازه تو فتنه باشه .انداختنش بیرون فحش داده شد وزه؟؟

نمی‌دونم تو چرا سوختی؟

ولی خب لابد همینقدر بی فکر پل های پشت سرتو خراب کردی.

برای آرامشت دعا میکنم.

دیگه ریپلای نکن لطفاً.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم