2777
2789
عنوان

شب عیدی تنهای تنهام

145 بازدید | 9 پست

شوهر سفر کاری داشت با یسری همکار رفته مسافرت 

خواهرم با شوهر و مامانم و بابا رفتن جنوب و سال تحویل اونجا بودن منم نبردن 

داداشمم با دوستاش احتمالا بره

خواهر شوهرمم با شوهرش رفتن خارج

مادر شوهرم بهم گفت که تنهایی با ما بیا بریم حالاکجا میرن با پدرشوهرم هر چند وقت یبار میرن شهرای زیارتی مثل مشهد قم کربلا یه مدت میمونن بعد تو حرم خادم حرم میشن خادم افتخاری و کلاس آموزشی اینا میرن حالا رفتن مشهد منم چون ناخن و مژه داشتم نمیتونم برم خادم حرم شم گفتم نه شما برین من نمیام الان پشیمونم که کاش رفته بودم خیلی تنهام 

میخاستم زن داییم و دخترش دعوت کنم خونمون که گفتن جای دیگه دعوتیم نمیایم 

خلاصه تعطیلات عیدم اینجوری میگذره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

آخی عزیزم چقدر سخت چرا مامانت اینا نبردنت کاش حداقل با مادرشوهرت میرفتی حالا خادم نمیشدی تو حرم بازارش و داخل شهر واسه خودت میگشتی شبم میومدی پیششون 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی ولی چ خانواده بی معرفتی داری

اره خیلی

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

آخی عزیزم چقدر سخت چرا مامانت اینا نبردنت کاش حداقل با مادرشوهرت میرفتی حالا خادم نمیشدی تو حرم بازا ...

اره کاش رفته بودم

اره کاش رفته بودم

خودت نمیتونی بلیط بگیری بری پیششون بهشون بگو تنها موندم پشیمونم میخوام بیام پیشتون اگه تونستی اوکی کنی برو کو تا تعطیلات تموم شه تنهایی مگه میگذره

خودت نمیتونی بلیط بگیری بری پیششون بهشون بگو تنها موندم پشیمونم میخوام بیام پیشتون اگه تونستی اوکی ک ...

اره ولی دوست ندارم برم چند باری بهشون رو انداختم که بیام ولی انگار نه انگار

اره ولی دوست ندارم برم چند باری بهشون رو انداختم که بیام ولی انگار نه انگار

منظورم پیش مادرشوهرت اینا بودش مامانت ک بحثش جدا چجوری دلش اومد تنهات بذاره حالا شب قدری گفتم غیبتش نشه حرفشو نزدم

عزیزمممم🥹

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀