2789

منکه یه چادر سفید پوشیدم یه گوشه نشستم،،،بقیه چایی و میوه و اینا آوردن،،،ما رسم داریم ک عروس سنگین و رنگین میشینه ،،از اول مراسم تا آخر مراسم،،،حالا اون وسط یه ده دقیقه هم میرن حرفاشونو باهم میزنن،،شماهم بهتره طبق رسم خودتون رفتار کنید😊

من که مامانم میگه اولش بیا بعدم پاشو برو تو اتاقت

ولی پذیرایی رو خودم میکنم

موقع صحبتا محو میشم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کم مونده بود بشینم بغل پدرشوهرم

از داداشم ترسیدم😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اره ولی من اصن خوشم‌نمیومد بشینم تو‌مجلس😕 خیلی مسخره بود با امین رفتیم‌تو اتاق ترکیدم‌از خنده😂😂😂

چرا بابا چيه ادم بره تو اتاق بعد بياد جلو اون همه مهمون خيلي حس بدي داره.. 

من از اول بودم راحت تر بودم.. 

چايي ام نياوردم ، هنوزم شوهرم ميگه چرا واسم چايي نياوردي خودت😂😂😂😂

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در 

ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ننشستم

خاله ام شوهرم رو راهنمایی کرد داخل اتاقم کلی حرف زدیم(البته ما قبلش باهم صحبتامون رو کرده بودیم)بعدم یه سلفی خاطره انگیز انداختیم😊

ولی هنوزم که هنوزه شوهرم میگه تو واسه من چای نیاوردی!!😐

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

وا من رفتم دم دراستقبال بعدم نشستم کنارمهمونا پس بری تو اندرونی بمونی مثل دهه 50😀😀😀😀سخت نگیر اتف ...

وای اخیش خیالم راحت شد😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در  ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ...

تو اتاق سلفی گرفتید؟؟😂😂😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
تو اتاق سلفی گرفتید؟؟😂😂😂

آره موقع رفتن گفت بیا یه سلفی بگیریم!!

منم از خدا خواسته خودمو چسبوندم بهش سلفی گرفتیم البته کاملا مخفیانه و دزدکی😂😂

نمی دونم چرا خجالت نکشیدم..😆

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ن چ زشتی من هروقت خواسگار از در میومد میرفتم جلودار خوشامد میگفتم و مینشستم پیششون

اره منم همینکارومیکنم فقط خداکنه نگن چقدخیرس 😄

من که مامانم میگه اولش بیا بعدم پاشو برو تو اتاقت ولی پذیرایی رو خودم میکنم موقع صحبتا محو میشم

من روم نمیشه پاشم برم😞

من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در  ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ...

😂😂😂😂اره واقعا چایی بردن سخته