2777
2789

منکه یه چادر سفید پوشیدم یه گوشه نشستم،،،بقیه چایی و میوه و اینا آوردن،،،ما رسم داریم ک عروس سنگین و رنگین میشینه ،،از اول مراسم تا آخر مراسم،،،حالا اون وسط یه ده دقیقه هم میرن حرفاشونو باهم میزنن،،شماهم بهتره طبق رسم خودتون رفتار کنید😊

من که مامانم میگه اولش بیا بعدم پاشو برو تو اتاقت

ولی پذیرایی رو خودم میکنم

موقع صحبتا محو میشم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من کم مونده بود بشینم بغل پدرشوهرم

از داداشم ترسیدم😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اره ولی من اصن خوشم‌نمیومد بشینم تو‌مجلس😕 خیلی مسخره بود با امین رفتیم‌تو اتاق ترکیدم‌از خنده😂😂😂

چرا بابا چيه ادم بره تو اتاق بعد بياد جلو اون همه مهمون خيلي حس بدي داره.. 

من از اول بودم راحت تر بودم.. 

چايي ام نياوردم ، هنوزم شوهرم ميگه چرا واسم چايي نياوردي خودت😂😂😂😂

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در 

ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ننشستم

خاله ام شوهرم رو راهنمایی کرد داخل اتاقم کلی حرف زدیم(البته ما قبلش باهم صحبتامون رو کرده بودیم)بعدم یه سلفی خاطره انگیز انداختیم😊

ولی هنوزم که هنوزه شوهرم میگه تو واسه من چای نیاوردی!!😐

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

وا من رفتم دم دراستقبال بعدم نشستم کنارمهمونا پس بری تو اندرونی بمونی مثل دهه 50😀😀😀😀سخت نگیر اتف ...

وای اخیش خیالم راحت شد😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در  ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ...

تو اتاق سلفی گرفتید؟؟😂😂😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
تو اتاق سلفی گرفتید؟؟😂😂😂

آره موقع رفتن گفت بیا یه سلفی بگیریم!!

منم از خدا خواسته خودمو چسبوندم بهش سلفی گرفتیم البته کاملا مخفیانه و دزدکی😂😂

نمی دونم چرا خجالت نکشیدم..😆

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ن چ زشتی من هروقت خواسگار از در میومد میرفتم جلودار خوشامد میگفتم و مینشستم پیششون

اره منم همینکارومیکنم فقط خداکنه نگن چقدخیرس 😄

من که مامانم میگه اولش بیا بعدم پاشو برو تو اتاقت ولی پذیرایی رو خودم میکنم موقع صحبتا محو میشم

من روم نمیشه پاشم برم😞

من واسه خوشامدگویی رفتم جلو در  ولی چای نبردم،استررررس داشتم ترسیدم چپ شه روشون😂😂کنارشون هم ...

😂😂😂😂اره واقعا چایی بردن سخته