2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عذاب وجدان دارم

159 بازدید | 14 پست

شما همه مراسم قدر و گرفتید ؟

من هر سال می‌گرفتم امسال به مسائلی برام پیش اومد نتونستم.

حالم خیلی پکره.

وسواس فکری دارم که نکنه امسال کلی برام اتفاقات بد میفته.

می‌دونم ولی آزار فکری ۱ لحظه ولم نمیکنه.

میشه الکی بگید ایرادی نداشته.

شما ها همه جوشن‌کبیر و خوندید ؟

امیدوارم ساله خیلی خوب و سلامت و پر برکت و بدون دغدغه مالی و معنوی داشته باشید.

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم ولی نخونی اتفاق بدی برات نمیفته امشب در های اسمان بازه هر دعایی کنی مستجاب میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خوندم ولی نخونی اتفاق بدی برات نمیفته امشب در های اسمان بازه هر دعایی کنی مستجاب میشه

مرسی عزیزم قبول باشه

هنوز وقت داری خودت بخونی عزیزم 

حتی اگه نتونستی دعا رو بخونی و قران به سر بگیری ، بازم با خدا حرف بزن ازش بخواه تقدیر امسالت رو خوب برات بنویسه

البته که خدا هیچوقت واسه ادم بد نمیخواد 

اما این شبها به گفته خود خدا یه جیز دیگه س واسه طلب کردن و امرزش خواستن  

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

شما کلا مشکل وسواس فکری داری ربطی به مراسم نداره تو کل عمرم 10 بارم نماز نخوندم اصلا نمیدونم روزه چیه ولی کار خیر انجام دادم همیشه بهترین زندگی دارم شکر خدا به هر چی میخواستم رسیدم جای این مراسما پولش بده بچه یتیم خدا هزار برابر بهت میده

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

شما کلا مشکل وسواس فکری داری ربطی به مراسم نداره تو کل عمرم 10 بارم نماز نخوندم اصلا نمیدونم روزه چی ...

من کمک کردم عزیزم اسلامشهر چند تا خانواده کمک ماهیانه میکنم.

مهربون تر چرا میزنی.

خدارو و شکر خدا صد برابر بیشتر به خودت و خانواده محترمت بده

من کمک کردم عزیزم اسلامشهر چند تا خانواده کمک ماهیانه میکنم.مهربون تر چرا میزنی.خدارو و شکر خدا صد ب ...

منم تیر ماهی ام(:  اینارو بهت گفتم ک دیگ اینقد خود خوری نکنی روزه نگرفتی نماز نخوندی قران نخوندی هیچی نمیشه فقط به ادما ضرر مادی و معنوی نزن اینکارا رو کنی خدا بهترین تقدیر برات می‌نویسه 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹