2777
2789
عنوان

زندگی

70 بازدید | 7 پست

سلام من پسری ۲۸ ساله هستم نمی‌دونم از زندگی چی می‌خوام اصن. زن بگیرم نگیرم. اصن نمی‌دونم می‌خوام چیکار کنم. واقعا چقدر زندگی عجیب تر میشه وقتی سن می‌ره بالاتر و استرس آور تر. کاشکی میشد همیشه بچه موند و بزرگ نشد پوف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم مشاوره چی بگم بهش بگم نمیدونم زندگیمو می‌خوام چیکار کنم

بالاخره راهنماییت می‌کنه استعداد هاتو بررسی می‌کنه ینی هیچ هدفی نداری علاقه به هیچ حرفه و فنی نداری بری سمتش؟

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

شاغلم. ولی واقعا شغلم علاقه ندارم

ببین سعی کن جنبه های مثبت شغلتو پیدا کنی چون هیچ کاری نیست که جنبه ی مثبت نداشته باشه بگرد ببین شغلت چه فایده هایی برات داره و خوبه در کنارش یه حرفه یا ورزش مورد علاقت هم برو که روحیه بگیری

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

ببین سعی کن جنبه های مثبت شغلتو پیدا کنی چون هیچ کاری نیست که جنبه ی مثبت نداشته باشه بگرد ببین شغلت ...

جنبه خوب هم خیلی داره. مثلا فقط نصف ماه رو کار میکنم نصف ماه تعطیلم. مرتبط با رشتمه ولی خوب علاقه مهمه. شاید مهمه که برم ورزش واقعا.