2777
2789
عنوان

درد و ورم مچ پا

520 بازدید | 8 پست

سلام خانماي عزيز من چند وقته مچ پاي راستم يه درد عجيبي داشت نه هميشه يهويي ميومد توجع نميكردم بهش امشب ديدم ورمم داره

از اونور پاي چپم و انگشتش سالها قبل شكستگي وًدر رفتن داشتن ايناهم خود ب خود شروع به درد زياد كردن باهم بعد از ده پونزده سال

و بدتر اينكه صبح كه از خواب بيدار ميشم دوتا پام يعني كف تا مچ پام وحشتناك درد ميگيره ك اولاش مث فلجا راه ميرم يع ده بيست ثانيه بنظرتون نياز به عكس گرفتن هست؟لطفا از تجربه هاتون بگسد بهم

دردوورم مچ پا @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دردوورم مچ پا @dana

درد مچ پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. در اینجا برخی از علل شایع و نکاتی برای مدیریت آن ارائه می‌شود: ### علل احتمالی درد مچ پا: 1. **آسیب‌های ورزشی**: پیچ‌خوردگی، کشیدگی یا پارگی رباط‌ها. 2. **استفاده بیش از حد**: فعالیت‌های تکراری که فشار زیادی به مچ پا وارد می‌کنند. 3. **آرتریت**: التهاب مفاصل که می‌تواند باعث درد و تورم شود. 4. **نقرس**: تجمع اسید اوریک در مفاصل که معمولاً با درد شدید و ناگهانی همراه است. 5. **عفونت‌ها**: عفونت‌های مفصلی یا بافت‌های اطراف. 6. **شکستگی‌ها**: شکستگی استخوان‌های مچ پا. ### نکات عمومی برای مدیریت درد مچ پا: 1. **استراحت**: از فعالیت‌هایی که درد را تشدید می‌کنند، خودداری کنید. 2. **کمپرس سرد**: استفاده از کمپرس سرد به مدت 15-20 دقیقه چند بار در روز می‌تواند به کاهش تورم و درد کمک کند. 3. **بالا نگه داشتن پا**: هنگام استراحت، پا را بالاتر از سطح قلب قرار دهید تا تورم کاهش یابد. 4. **بانداژ**: استفاده از بانداژ یا باند کشی برای حمایت از مچ پا. 5. **داروهای ضدالتهاب**: در صورت نیاز و با مشورت پزشک، می‌توان از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن استفاده کرد. ### چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم: - اگر درد شدید است و با استراحت بهبود نمی‌یابد. - اگر تورم، قرمزی یا گرمی در ناحیه مچ پا مشاهده می‌شود. - اگر توانایی حرکت دادن مچ پا به طور قابل توجهی کاهش یافته است. - اگر علائم عفونت مانند تب یا ترشح از ناحیه آسیب دیده وجود دارد. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، مراجعه به پزشک برای ارزیابی دقیق‌تر و دریافت درمان مناسب ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

ممنونم مستقيم نميتونم برم برام راديولوژي بنويسه يه دكتر بعد برم پيش ارتوپد؟؟

فکر میکنم میتونید برید اما اونجور با بیمه حساب نمیشه

اول برید ارتوپد بعد رادیولوژی بهتر

معجزه کن صبر مرا