2777
2789
عنوان

حالم خیلی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 37 پست
بنظر من کار من حتی اگه بدم‌بود اون بابد پیش مادرش می‌گفت زن من سنش پایینه حالیش نیست تو به دل نگیر ن ...

شوهر من خرحشونم می ه حتی خرج برادر شوهرمو میده این برادر شوهر من ۵۰ بده ب شوهر من شوهرم سری میزنم کارتش بش برمیگردونه ک اینا ی قرون از جیبشون خرج نکنن همش با شوهر منم.

ببین از خودم حالم بهم میخوره پارسال ی کاپشن برا من خریده تنگ و کوتاهم شده آنقدر پوشیدمش زیپشم خراب شده جلو برادر شوهرم گفتم من لباس ندارم زمستونی ببین سرما خوردم گفت شرمنده من پول ندارم با همون سر کن رژیم بگیر اندازد بشه خواری و هفت تا کجا من خونه مامانم اینجوری نبودم با اینکه بابا نداشتم مامانم ی تنه می‌رفت سر کار همه چی برام تهیه میکرد .

دلم نمیاد ی سال ۳۰۰ تومنی برا خودم بخرم . میرم ۱۰۰ تومنی میخرم 

بعد مادرش کارت شوهر منو برمیداره می‌ره لباسهای گرون گرون میخوره برا خودش برا نوه هاش 

بیشتر از همه حالم از شوهرت بهم خورد 

دو دقیقه خفه میشد نهایت می‌گفت حرفت زشت بود کافی بود اینقدر گوه گوه کرد انگار تو دستشویی بدنیا اومده 

جلو بقیه زنشو کوچیک نمی‌کرد میمرد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرت رو دستت مونده بودن که بچه ۱۸ ساله رو دادن به یه مرد دوران دیده ۳۰ ساله؟؟؟

کلمه بدی رو استفاده کردی 

میتونستی بگی عه حواسم نبود 

شوهرت ماشالاه اونقدر عاشقته هر حرفیو بارت میکنه

اعصابم خورد شد 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بنظر من کار من حتی اگه بدم‌بود اون بابد پیش مادرش می‌گفت زن من سنش پایینه حالیش نیست تو به دل نگیر ن ...

شما چون سنت کمه و اقا سنش تقریبا دو برابر شماس یجوری داره از شما سواستفاده میکنه رفتار هیچکدومشون درست نبوده با همسرت جدی برخورد کن

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

پدرش متاسفانه فوت شده فکر کنم واسه همینه هر کاری با این دختر میکنه

دوست دارم بمیرم

کاش میومدم پیش مامانم من هنوز خیلی زود بود برا ازدواجم خیلی دنیای من ب اینا نمیخوره شوهرم همش کوچیکم میکنه

دوست دارم بمیرمکاش میومدم پیش مامانم من هنوز خیلی زود بود برا ازدواجم خیلی دنیای من ب اینا نمیخوره ش ...

عزیزم خدا بزرگه بسپار بخدا تا بلکه سرش به سنگ بخوره

شوهرت اصلا تو رو دوست نداره مشخصه من ۱۵ساله ازدواج کردم یه حرف زشت شوهرم بهم نزده شوهر تو  خیلی فحاشی و بی ادب هس