2777
2789
عنوان

حالم خیلی خیلی بده

482 بازدید | 37 پست

با تشکر تایپ میکنم ۱۹ سالمه شوهرم ۳۰ سالشه .

امشب خونه جاریم رفتیم عید دیدنی ی جوراب مردونه داد و ۵۰ تومن پول 

منم بهش دوتا جوراب داده بودم یکی برا خودش یکی برا شوهرش با نفری ۵۰ به دوتاشون 

بعد با مادر شوهرم اینا بودیم ی ماشین گرفتیم اومدیم تو ماشین هی شوهرم ب برادر شوهرم می‌گفت ک پول دارید نقد بدیم پول اژانسو من حواسم نبود اصلا ک ۵۰ تومنی می‌خوان برادر شوهرم ۱۰۰ داد . بعد شوهرم گفت پنجاه تومنی تو بده بمن گفت منم دادم دیدم مادر شوهرم و برادر شوهرم  میخندن و زیر زیرکی حرف منو میزنن بدم اومد چون من بخدا نشنیدم حواسم از پنجره ب بیرون بود گفتم مادر مار موز بازی در نیار چی میگد پشت سرم با خنده ام گفتم . بعد گریه ای سر داد به شوهرم گفت زنت بمن گفته مار موز بخدا من منظوری نداشتم . اصلا هیچ وقت ناراحت نمیشد از حرفا چون من تابحال ب مادر شوهرم حرف نزدم شوهرم گفت این گوه میخوره زر میزنه نمی‌فهمه چه گروهی میخوره حالم بد شد اومدم گریه کردم گفتم من ک حرفی نزدم من شوخی کردم من کی تا بحال به مامانت حرف زدم

بعد رفتم معذرت خواهی کردم از مادر شوهرم . مادر شوهرم میگه بخشیدم ولی مواظب حرفات باشو اینا شوهرمو گفت فنار بذار گریه کنه تا بمیره . بذار تو اتاق بمونه گریه کنه تا صبح وقتی نمیدونه چ کوهی میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سنت کمه به هیچ عنوان حتی به شوخی به کسی توهین نکن. 

تو واقعا درگیر پولی که این قضیه عکس العمل نشون دادی 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
واکنش نشون نمیدادی بهتر بود، میگفتی نشنیدم حواسم نبودتاپیک اخرمو بخون لطفا همگی

جاریام آنقدر بش حرف میزنن من تا بحال بش چیزی نگفتم .بعد شوهرم میگه آره مامان پروس کردی مادر شوهر بازی براش در نیاوردی ک‌بفهمه دنیا دست کیه و اینا میگه تو جاریای دیگم پرو کردی بخدا من تو جمعاشون حرف نمی‌زنم حتی . اون وقت شدم آدم بده 

ببین رو شوهرت کار کن 

به‌خاطر سنش تورو کوچیک میبینی از نظر شخصیتی و مدیریتی 

خودتو باید بکشی بالا 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
عزیزم سنت کمه به هیچ عنوان حتی به شوخی به کسی توهین نکن. تو واقعا درگیر پولی که این قضیه عکس العمل ن ...

عزیزم درگیر پول نیستم اونا داشتن بمن می‌خندیدم میگفتن پول داره نمی‌ده منم ناراحت شدم گفتم من نشنیدم من حواسم ب بیرون پنجره بود چون پنجره هم داده بودم پایین سرم بیرون بود چون شوهرمو همیشه پول اسنپو اینترنتی میزنع نفهمیدم ک پول میخواد خلاصه. اینا فک کردن من خسییم ک نمیدم  

بعد پشت سرم حرف میزدن میخندی ن تو ماشین

عزیزم درگیر پول نیستم اونا داشتن بمن می‌خندیدم میگفتن پول داره نمی‌ده منم ناراحت شدم گفتم من نشنیدم ...

عزیزم مثلا فک کن شما یه آدم پولداری 

یه جا یه پنجاهی ندادی به هر دلیلی تو اصلا پنجاه تو فکرت هست؟ آیا اطرافیان فک میکنن این پنجاه چیزی از تو کم میشه ؟ نه 

اصلا مسخره کنن... تو به جاییت هست؟ که بگی مار موزی  نه اصلااا برات مهم نیست 

حتماااا حتماااا باید رو خودت و شوهرت کار کنی 

فکر نکن طبیعیه بهت بگه گوه خوردی و اصلا یه خط قرمزه بیاد تو جمع بگه 

عزیزم مثلا فک کن شما یه آدم پولداری یه جا یه پنجاهی ندادی به هر دلیلی تو اصلا پنجاه تو فکرت هست؟ آیا ...

مادر شوهرم فک کرد من پنجاهیو از قصدی ندادم‌ب. برادر شوهرم می‌گفت ک رفتیم خونه ۵۰ تومنیشو حتما میدی بش ک من گفتم ن بابا نمی‌خوام تا رسیدیم ۵۰ تومنی رو کوبید رو‌پله گفت این پولت بعد من گفتم نه بابا مادر نمی‌خوام من با آژانس دوتامون اومدیم . بعد دیدم اصلا محل من نداد به شوهرم گفت بت میگم این پنجاه تومنی و ور دار بعد زد زیر گریه گفت زنت بهم گفته مار موز من ۶۰ سالمه متاسفم و رفت خونه گریه کرد می‌دونی تاسف ویو میخورم اینکه .

پیش برادر شوهرم برگشت بمن گفت گوه میخوره مامان زر میزنه این 

این حرف دعنشو حالیش نیست کاری کرده من سه ساعت تموم گریه میکنم . اصلا فکر نمیکنه ک‌من شوخی کردم من ک نمیام ب بزرگ تر از خودم بی احترامی کنم برادر شوهر منم پنج شیش سال ازم بزرگتره من پیش اون خجالت کشبدم

مادر شوهرم فک کرد من پنجاهیو از قصدی ندادم‌ب. برادر شوهرم می‌گفت ک رفتیم خونه ۵۰ تومنیشو حتما میدی ب ...

بنظر من کار من حتی اگه بدم‌بود اون بابد پیش مادرش می‌گفت زن من سنش پایینه حالیش نیست تو به دل نگیر نه اینکه فوشم بده 

مادر شوهرم فک کرد من پنجاهیو از قصدی ندادم‌ب. برادر شوهرم می‌گفت ک رفتیم خونه ۵۰ تومنیشو حتما میدی ب ...

بی احترامی کردی دیگه گفتی مار موز ...

بابا میگم یه چیزی هست ذهنت که بقیه فکر میکنن تو پنجاه تومنی از قصد ندادی باید بخندی اصلا به پنجاه نباید ری اکشن نشون بدی