2777
2789
عنوان

بیاین مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 227 پست
دوران روزگار به ما بگذرد بسیگاهی شود بهار دگر گه خزان شود

دهان گلخانه ی فکراست سفرهایی ترادرکوچه هاشان خواب میبینند

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

چقدرعالی بودواقعاشاعرشم لطف کنیدبگید

خواهش می‌کنم 🙏. راستش این ازون شعراست که خودمم شاعرشو نمی‌دونم !☺️ بالاخره یه بنده‌ی خدایی ، یه روزی ، تو یه لحظه‌ای که حسش قشنگ بوده اینو سروده! سروده بدون اینکه طرفش ازش خبری داشته باشه! شاید می‌خواسته بگه :

ﺧﺒﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻟﺘﻨﮓ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻡ
بی‌قرار ﺗﻮ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺳﯿﺎﻫﺖ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻡ

ﺧﺒﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﺩﻟﻢ ﻣﺴﺖ ﺣﻀﻮﺭ ﺗﻮ ﺷﺪﻩ
ﻋﺎﺷﻖ ﻭﺷﯿﻔﺘﻪﯼ ﺯﻧﮓ ﺻﺪﺍﯾﺖ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻡ

ﺧﺒﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﺑﻬﺎﺭﻡ ﺷﺪﻩ‌ﺍﯼ
ﭼﻮﻥ ﭘﺮﺳﺘﻮﯼ ﻣﻬﺎﺟﺮ ، ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻡ

ﺧﻂ‌ﺑﻪﺧﻂ ﺯﻧﺪﮔﯽ‌ﺍﻡ ﭘرﺷﺪﻩ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻮ
ﺧﺒﺮﺕ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺷﺎﺩﻡ ﮐﻪ ﻓﺪﺍﯾﺖ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻡ

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو می خوانی تو می رقصی، تو از ماندن نمی ترسیبیا با من ، نمان، در آستین ها مار می بینم غزلبانو#

باریکلا 👍 

من پیر شدم ، دیر رسیدی ، خبری نیست
مانند من آسیمه‌سر و  دربدری نیست

بسیار برای تو نوشتم غم خودرا
بسیار مرا نامه ، ولی نامه‌ بَری نیست

یک عمر قفس بست مسیر نفسم را
حالا که دری هست  مرا بال و پری نیست

حالا کـه مقدر شده   آرام بگیرم
سیلاب مرا برده و از من اثری نیست

بگذار که درها همگی بسته بمانند
وقتی که نگاهی نگران پشت دری نیست

بگذار تبر بر کمر شاخه بکوبد
وقتی که بهار آمد و او را ثمری نیست

تلخ است مرا بودن و تلخ است مرا عمر
در شهر به جز مرگ متاع دگری نیست

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

تگتون کردم چون یادمه توتایپیکی گفته بودین به شعرعلاقه دارین

بله ، خیلی ممنون ! مگه من چیزی گفتم‌؟ یا خدای نکرده بی‌ادبی کردم؟🙏☺️

من نمازم راوقتی میخوانم که اذانش راباد،گفته باشدسرگلدسته ی  سرومن نمازم راپی تکبیره الاحرام علف ...

من از تمامیِ دردم به ماه می گویم

که ماه، سنگ صبورِ غمِ مگویِ من است

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خواهش می‌کنم 🙏. راستش این ازون شعراست که خودمم شاعرشو نمی‌دونم !☺️ بالاخره یه بنده‌ی خدایی ، یه روز ...

با حرف م،،،من دخترشیداشده ی فصل بهارم ،افسوس پاییززده دوروبرم را!

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

باریکلا 👍  من پیر شدم ، دیر رسیدی ، خبری نیست مانند من آسیمه‌سر و  دربدری نیست بسیار بر ...

تا تو اینجا کنار من باشی، بی خیالِ هر آنچه بود و گذشت

بی خیالم چرا که با تو رفیق، عشق یک اتفاق مطلوب است 

غزلبانو#  

من از تمامیِ دردم به ماه می گویمکه ماه، سنگ صبورِ غمِ مگویِ من استغزلبانو#

تمام دین ودنیایم فدای دردسرهایت،چه دردی میکشم وقتی که دورم ازنفسهایت

با حرف م،،،من دخترشیداشده ی فصل بهارم ،افسوس پاییززده دوروبرم را!

این یک بیت از یک غزل بنده س 

شعرم و پیدا کنم براتون میفرستم 

خیلی دوستش دارم

:)

تمام دین ودنیایم فدای دردسرهایت،چه دردی میکشم وقتی که دورم ازنفسهایت

تنم تبدار و دل بیمار و روح و جان من خسته

همه از حاصلِ خاکی است کان ها بر سرم کردند

غزلبانو#  

خواهش می‌کنم 🙏. راستش این ازون شعراست که خودمم شاعرشو نمی‌دونم !☺️ بالاخره یه بنده‌ی خدایی ، یه روز ...

👍👍

دیدار تو حل مشکلات استصبر از تو خلاف ممکنات است

تااوج،راهی ام به تماشای من بیا،بابالهای عشق توپروازدیدنی ست

تنم تبدار و دل بیمار و روح و جان من خستههمه از حاصلِ خاکی است کان ها بر سرم کردندغزلبانو#

درمیان تپش آیینه پنهان شوی وباهمین ظاهری شادتاگلوپیرکسی باشی وقسمت نشود!

درمیان تپش آیینه پنهان شوی وباهمین ظاهری شادتاگلوپیرکسی باشی وقسمت نشود!

دلم گرفته که دیگر هوا بهاری نیست

خبر ز بوی گل و نغمه ی قناری نیست

دلم خوش است که در شب ستاره می روید

و بی خبر ، که در این شب ستاره جاری نیست

غزلبانو#