به غم کسی اسیرم که زمن خبرندارد،عجب ازمحبت من که دراواثرندارد،غلط است هرچه گویندکه دل به دل راه دارد ،دل من زغصه خون شددل او،خبرندارد،واای که باصدای خودم چقدرقشنگترشد
کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 درخواست خانم های باشخصیت رو فقط قبول میکنم اونم جهت دردودل
کم به دست آوردمات، افزون ولی انگاشتمبیش از اینها از دعای خود توقع داشتم ..آهِ من دیشب به تنگ آمد، ...
من به جرم باوفایی این چنین تنهاشدم چون ندارم همدمی بازیچه ی دلهاشدم
کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 درخواست خانم های باشخصیت رو فقط قبول میکنم اونم جهت دردودل
من زاده ی دردم مرا با آه می خوانندمن وارث یک بغض و چشمانی تر از پیشمغزلبانو#
منم محتاج چشمانی که نوربیکران داردشدم محونگاهی که به چشمش آسمان دارد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در دلم دریای غم، اما کسی محرم نشد درد را چون ابر باریدم ولیکن کم نشد غزلبانو#
دوباره مینویسمت ،کناربیت آخرم چکه چکه میچکم به سطرهای دفترم
مجنون به بیابان زد و لیلا .. ولی ای کاش،این قصه همان قصه که گفتند نباشد ..ای کاش عذابِ نرسیدن به نگا ...
دست وپاوقتی نباشدنردبان بی فایده است